Šokējošs videokameru ieraksts Alūksnes Kultūras centrā – ko dara apkopēja, kad neviens neredz?

Tālāk jau šī sieviete dodas līdz skatuvei, tad noņem pārsegu no klavierēm, iededz prožektorus zālē, uzliek notis uz klavierēm tām paredzētajā vietā un…

Ja kāds abiem.eu lasītājs domā, ka tūlīt sekos neatļauts koncertuzvedums ar epidemioloģiskās drošības pārkāpumiem vai cita veida darbības, par ko pienāktos sankcijas, maldāties! Alūksnes Kultūras centra darbiniece viena pati tukšajā zālē nosēžas pie klavierēm un sāk spēlēt Emīla Dārziņa “Melanholisko valsi”, kas redzams video turpinājumā.

Zem video vairāk “Facebook” lietotāji pauduši apbrīnu par skaisto priekšnesumu un izteikuši komplimentus par sievietes klavierspēli. Tomēr bija arī lietotāji, kuri Alūksnes Kultūras centra video aprakstā pausto humoru neizprata un pauda bažas, ko nozīmē “domāsim, kā turpināsim sadarbību”, paužot bažas, ka sievieti varot atlaist, lai gan neko nosodāmu viņa nav izdarījusi.

Alūksnes Kultūras centra pārstāvji mierina “Facebook” lietotājus, ka apkopējai nepatikšanas nedraud. “Paldies visiem komentāriem! Atvainojamies par divdomīgo tekstu – tas bija provokatīvs veids, kā piesaistīt pēc iespējas lielāku skatītāju skaitu šim skaistajam priekšnesumam! Šo gluži nevajadzētu uztvert kā 1.aprīļa ziņu, jo, lai arī šis ir ar humoru uztverams video, katrā jokā vienmēr ir daļa patiesības – šis priekšnesums simbolizē šī brīža kultūrā un arī plašāk sabiedrībā esošo noskaņu, kurai, mūsuprāt, atbilstošs ir ģeniālais Emīla Dārziņa “Melanholiskais valsis”. Ar darbinieci viss būs kārtībā,” norāda darba devējs.

Lasi arī: FOTO: Rīdzinieks ļoti nobažijies par redzēto pie Bērnu slimnīcas

Tikmēr daļa “Facebook” lietotāju citiem vērš uzmanību, ka aprakstā skaidri un gaiši rakstīts “KĀ ” turpināsim, nevis “vai” turpināsim. “Es piemēram pēc tā sapratu, ka ar šo darbinieci apsver iespēju sadarboties ar plašākiem un lielākiem plāniem nākotnē,” pauda kāda lietotāja.

Pievienot komentāru