Starp kuriem Zodiaka zīmju pāriem ir viskvēlākā kaisle

Bieži vien mūs pie attiecīgiem cilvēkiem pievelk tieši kaisle, pat , ja mēs zinām, ka ilgtermiņā viņi mums nav piemēroti.

Bieži vien mūs pie attiecīgiem cilvēkiem pievelk tikai kaisle, lai arī mēs zinām, ka ilgtermiņā viņi mums nav piemēroti. Tradicionāli astroloģijā par savienojamām tiek uzskatītas vienas vai radniecīgas stihijas Zodiaka zīmes. Tā, piemēram, zemes zīmes( Mežāzis, Vērsis, Jaunava) ir piemēroti savām zemes stihijas zīmēm vai ūdens stihijai ( Vēzis, Skorpions, Zivis). Uguns zīmes ( Auns, Lauva, Strēlnieks) labi sadzīvo viens ar otru un gaisa zīmēm ( Svari, Ūdensvīrs, Dvīņi). Tāpat , ir stihijas, kuras parasti skaitās nepiemērotas viena otrai: zeme/ gaiss, uguns/ ūdens, gaiss/ ūdens, zeme/ uguns. Taču mēs ne vienmēr vadāmies pēc noteikumiem un ne vienmēr meklējam to, kas mums labi der, bet drīzāk gan to, kas mūs apmierina šajā momentā.

Lūk nesavienojamie pāri, kuru starpā bieži rodas stipra ķīmija.

Auns un Skorpions

Šis ir pāris, kuru starpā bieži uzliesmo karstas mīlas attiecības. Abas zīmes vada Marss – seksa agresijas un enerģijas planēta. Kaisle var kļūt par īstu superlīmi, kas notur šo pāri kopā. Ir vērts gatavoties nebeidzamiem gultas priekiem, taču vēlāk arī konfliktiem.

Viņu starpā rodas tāda kaisle, ka viņi nevar viens no otra atrauties. Vīrieši Auni ir absolūti trakulīgi un ar galvu metas jaunajā romānā, apveltīti ar vīrieša pārākuma sajūtu. Sieviete Skorpions piesien viņu ar savu neuzkrītošo uzvedību un apslēpto kaisli. Viņas pavedināšana kļūs par viņa vājumu, bet viņa pārliecība – par viņas.

Pārī sieviete – Auns un vīrietis – Skorpions, abi turēs viens otru sasprindzinājumā.

Svari un Zivis

Kad sapņainās Zivis satiekas ar Ideālistiem Svariem, viņu starpa rodas romāns, būvēts uz abu fantāzijām. Cenšanās aizbēgt no realitātes radīs ilūziju, kas maskēs problēmas līdz pat pilnīgai to noliegšanai.

Šis ir viens no vissarežģītākajiem salikumiem, kas ir pilns mīlestības. Abas zīmes grib darīt laimīgu otru ar sentimentālu žestu palīdzību.

Zivis grib dzīvot tālā pasaulē, norobežojoties no ikdienas stresa realitātes. Tajā pat laikā Svari vienmēr ir ideālā partnera meklējumos, kas atbildīs visiem viņu standartiem.

Zivis liks Svariem domāt, ka viņas ir radītas tieši viņiem , lai arī tā būs tikai šķietamība.

Diemžēl, kad dzīvē sākas grūtības, abas zīmes no tām sāk izvairīties un bēg no realitātes.

Lauva un Vērsis

Starp Lauvu un Vērsi rodas atsaucīgas, spilgtas un sentimentālas attiecības. Šis ir tas pāris, kurš visus kaitina ar savu jūtu publisku izrādīšanu. Lauva, kuru vada Saule, alkst apbrīnas, tajā pat laikā Vērsis, kuru vada Venēra, vienkārši grib konfortablu dzīvi.

Lauvai patīk Vērša jūtīgums, savukārt, Vērsis jutīsies glaimots, kā Lauva liks viņam justies mīlētam un īpašam.

Tā kā šīs abas zīmes ir fiksētās, tad viņas būs uzticīgas viena otrai, taču ļoti ietiepīgas un savus paradumus nemainīs. Viņi nepiekritis izmaiņām, kas varētu aizskart Lauvas lepnumu un Vērša pašpietiekamību.

Ja kaut kas neiet pec plāna, abi nav gatavi atzīt savu vainu. Abi nav pierunājami un dara visu pa savam, kas beidzas ar konfliktu.

Strēlnieks un Jaunava

Šīs zīmes līdzsvaro viena otru, taču, tajā pat laikā, var viens otru novest līdz neprātam. Strēlnieks – neierobežots  ar tieksmi skatīties apkārt, jaunas vietas un jaunu cilvēku meklējos.  Jaunavai ir nosliece visu izvērtēt, nevis mesties ar galvu romānā.

Strēlnieks atbrīvos Jaunavu no pārmērīgā sasprindzinājuma un nepieejamības, taču reizēm nostādīs viņu neveiklā situācijā. Savukārt, Jaunava atturēs Strēlnieku no neprātīgas rīcības un liks aizdomāties par sekām.

Starp šīm abām zīmēm būs patstāvīgas pievilkšanās un atgrūšanas attiecības, kas garantēs neatkārtojamu ķīmiju gultā. Kā likums, šie pāri iepazīstas jaunībā, mācoties vecākajās klasēs un paliek kopā, neskatoties ne uz ko.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru