Starp kuriem Zodiaka zīmju pāriem ir viskvēlākā kaisle

Mežāzis un Ūdensvīrs

Starp šīm zīmēm veidojas saikne, jo viņas abas vada Saturns – ierobežojumu un karmas planēta.

Mežāzis ir tradīciju piekritējs, ciena noteikumus un robežas un gaida to arī no citiem. Ūdensvīrs, savukārt, ir nemiernieks, kurš ienīst robežas un vienmēr cenšas tās pārkāpt.

Tā kā Mežāži cilvēkos vienmēr uzvedas kā džentelmeņi vai īstenas lēdijas, viņiem ir noslēpumainas tieksmes, pat kurām neviens pat nenojauš, līdz atrodas ar viņiem vienā gultā. Ūdensvīrs toties neslēpj savas dīvainības ne publikā, ne gultā un tas var kļūt kā papildinājums viņu alkām pēc eksperimentiem un jaunatklājumiem.

Lasiet arī: saderība pēc dzimšanas dienas datuma: Tops 12 paši laimīgākie Zodiaka pāri

Tā kā ūdensvīrs gūst labumu no nenoteiktības, bet Mežāzis nemīl pārsteigumus, tas novedīs pie īstiem izvirdumiem gan labā, gan sliktā nozīmē.

Vēzis un Dvīņi

Vēzis ir pakļauts straujām garastāvokļa maiņām un no laimes sajūtas līdz depresijai var pāriet dažu sekunžu laikā. Dvīņi ir bezrūpīgi un maina savas domas katra nieka dēļ. Vēža un Dvīņu attiecības atgādinās amerikāņu kalniņus, jo abas zīmes ir neparedzamas, kad cenšas tikt galā ar emocijām.

Dvīņi sevišķi nopietni neuzņems Vēža ātro aizkaitināmību, jo ir loģiskā zīme, kas domā ar galvu, nevis sirdi.

No otras puses Vēzi var vadīt ar emocijām un intuīciju. Tas veido līdzsvaru, ja viena zīme apveltīta ar stipro pusi, kas nepiemīt otrajai.  Taču tas var kļūt arī par vilšanās un nesaprašanās avotu vēlāk. Gultā Dvīņi peld pa straumi, kamēr Vēzis uztur veselīgas un romantiskas attiecības.

Ūdensvīrs un Skorpions

Ūdensvīrs un Skorpions ir zīmes, kurām patīk izpētīt aizliegto augli un runāt par lietām, par kurām daudziem cilvēkiem pat kauns ir domāt.  Viņi būs ieintriģēti viens otrā, un tas novedīs pie ilgām sarunām līdz pat rīta gaismai.

Šīs abas ir fiksētās zīmes, un tas nozīmē, nepiekāpību un neiziešanu uz kompromisiem, ja rodas konfliktsituācijas. Ūdensvīrs var būt arī diezgan iedomīgs, ja kāds neatbalsta viņa vērtības, bet Skorpions neieredz, ja ar viņu runā no augšas, un var zaudēt kontroli, ja viņā izsauc nepilnvērtības sajūtu.

Gultā Ūdensvīrs pārtiks no Skorpiona seksualitātes, atklājot viņam īpašu tuvības formu, par kuru maz kurš pat iedomājas, jo ūdensvīri reti parāda savas emocijas.

Svari un Skorpions

Skorpions ir noslēgts un reti kad pievērš sev uzmanību. Svari ir apveltīti ar atklātu smaidu un starojošu skatienu, kas piesaista visus apkārtējos.

Tās kā Svari ir ļoti komunikabli, viņi palīdzēs Skorpionam izlīst no savas čaulas un labi pavadīt laiku. Skorpions to novērtēs, jo iepazīsies ar tādiem cilvēkiem , par kuriem domāja, ka ar viņiem Skorpionam nekā kopīga nav.

Skorpions reti runā par to, kas darās viņa galvā, un Svariem būs interesanti iepazīt viņu tuvāk. Gultā Svari palīdzēs Skorpionam justies mīlētam un dievinātam.

Problēmas radīsies, ja Svari saskarsies ar Skorpiona vēso izturēšanos, bet Skorpionu satrauks Svaru tieksme izdabūt informāciju, ar kuru viņš nevēlas dalīties.

Auns un Vēzis

Aunam patīk justies kā varonim, bet Vēzim nepieciešama ir aizsardzība un glābiņš. Tas īpaši attiecas uz vīrieti Aunu un sievieti Vēzi. Viņa būs tā, kurai visu laiku būs vajadzīga palīdzība, jo viņa bieži izskatās viegli ievainojama, bet viņš būs laimīgs viņu iekarot un nākt viņai palīgā.

Tas ir labs salikums intīmajām attiecībām, kurās Auns ievedīs Vēzi īstā pasakā. Kādu laiku Aunam tas glaimos, kamēr viņš neatklās būtisku trūkumu – savu emocionālo neatkarību.

Dzimušajiem Auna zīmē ir nepieciešams plašums un neatkarība, un tas aizvainos Vēzi, kurš jutīsies nemīlēts un negribēts. Pašam neapjaušot, Auns aizskars Vēzi un pats jutīsies vainīgs vienkārši tāpēc, ka viņš ir tāds kāds ir.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru