Starp kuriem Zodiaka zīmju pāriem ir viskvēlākā kaisle

Zivis un Strēlnieks

Šīs zīmes pārvalda veiksmes planēta Jupiters. Abas zīmes paļaujas uz ārējiem spēkiem jautājumos, kas attiecas uz viņu dzīves virzieniem, mīl zināšanas un dzīves garīgo pusi, kas atklājas ari intīmajā sfērā.

Taču Strēlnieks ir rīcības cilvēks un, kad veiksme ir viņa pusē, iet uz savu mērķi.

Zivis – ūdens zīme, kurām patīk paļauties uz citu cilvēku rīcību un paļauties uz tiem, lai darbotos kā liek. Strēlnieku tas apmierina, taču viņš negrib uzņemties atbildību, ja ir pieņēmis nepareizu lēmumu. Tas liks Strēlniekam vilties, bet Zivis apvainosies, kad viņām pateiks, ka viss būs jādara pašām.

Tā kā abas ir mainīgās zīmes, viņi viegli piemērosies viens otra trūkumiem, taču katrs ar saviem paņēmieniem.

Lauva un Mežāzis

Abas šīs zīmes mīl autoritāti un statusu, un tas viņus pievelk vienu pie otra. Lauva – labdabīga un kaislīga zīme, kamēr Mežāzis – aukstasinīga un praktiska zīme.

Viņi raugās uz visu dažādi un viņu vērtības nesakrīt. Lauva ir apveltīts ar spēcīgu ego un augstu pašnovērtējumu, kuru var viegli iedragāt, ja nepievērš viņam uzmanību.

Mežāzis noliks Lauvu pie vietas, norādot uz trūkumiem ar konstruktīvas kritikas palīdzību. Tas var vai nu uzbudināt Lauvu, kurš nav radis, ja kāds iet tik tālu, vai arī padarīt traku. Savukārt, Lauva var ienest daudz gaismas Mežāža tumšajā būtībā.

Šis ir viens no sarežģītākajiem pāriem, jo abi ar grūtībām spēj attaisnot otra cerības.

Vērsis un Svari

Šajā pārī būs īpaša romantiska gaisotne, jo abas zīmes pārvalda Venēra. Venēra grib skaistumu un harmoniju, kas pirmajā acu uzmetienā var kļūt par labu pamatu saderībai.

Taču Vērsim ir vajadzīgs komforts un viņš paļaujas uz taktīlo uztveri un gaumi. Svari, savukārt, mīl estētiski skaistas lietas un paļaujas vairāk uz redzes sajūtām.

Tas ienesīs daudz jūtīguma viņu attiecībās, taču abas zīmes uzskatīs otru par atkarīgu. Svariem ir nepieciešama emocionālā drošība, bet Vērsis būs privātīpašniecisks un viņam svarīga būs fiziskā drošība. Svariem patīk flirtēt, un tas kļūs par Vērša problēmu, jo viņš grib zināt, ka partneris pilnībā pieder tikai viņam.

Vēzis un Lauva

Šeit mēs satiekam Saules ( pārvalda Lauvu) un Mēness ( pārvalda Vēzi) savienojumu. Starp abiem  būs īpaša saikne, kur viens otru papildinās, jo šīs ir zīmes Zodiakā ir blakus. Vīrietis Lauva grib iekarot sievieti Vēzi un izturēties pret viņu kā pret princesi.

Vēzis ir mājās sēdētājs un parādīs Lauvai vienkāršos dzīves priekus, tādus kā mīlestība, uzticība un ģimenes vērtības. Tas var radīt pamatu labvēlīgām attiecībām, ja viņi ļoti atšķirīgi. Vēzim ir nosliece uz nemieru, un tas var traucēt Lauvu, ja viņu sāk aprūpēt.

Pēc dabas priecīgais Lauva to var uztvert kā negatīvu īpašību, kas var noslāpēt uguni. Lauva var būt prasīgs, kas var aizskart jūtīgo Vēzi.

Ūdensvīrs un Zivis

Abas zīmes ir gana ziņkārīgas un ir gatavas piedzīvojumiem. Sākumā viņiem būs interesanti vienam otra kompānijā un, iespējams, viņiem būs daudz kā kopīga. Zivis priecāsies ar Ūdensvīru un mēģinās viņus ievest savā fantāzijas pasaulē. Bet, vai gribēs ūdensvīrs tām sekot – tas jau ir cits jautājums.

Ūdensvīram ir nepieciešama brīvība un pasauli viņš iepazīst pēc saviem noteikumiem. Zivis ir vienas no jūtīgākajām Zodiaka pārstāvēm, taču ūdensvīrs dod priekšroku kādam, kas nav tik emocionāls.

Gultā ūdensvīrs, visticamāk, ņems kontroli savās rokās, bet Zivis piekritīs sekot. Taču, beigās šīm zīmēm būs grūti apmierināt otra vajadzības.

Auns un Mežāzis

Šis ir stiprs pāris, kas labi piemēroti viens otram darījumu attiecībās, bet ne romantiskajās.

Abas zīmes pēc savas dabas ir līderi, taču katram ir sava pieeja kā tikt uz augšu. Tas novedīs pie cīņas par varu, kas sarežģīs situāciju un  aizskars katra ego.

Lai arī Aunam ir vajadzīgs neliels konflikts, lai justu kaislības dzirksti gultā, viņš ne visai labi tiks galā ar lielo sāncensību. Mežāzis parasti sevi ļoti labi kontrolē un aprēķināti gūst panākumus, turpretī Auns ir celmlauzis, kas skrien ar galvu sienā, bez konkrēta plāna.

Esot zemes zīme, Mežāzis metodiski veic darbības, labi zinot, kas notiks. Aunam komfortabli ir nezināt un vienkārši pieļaut, ka viss būs labi.

avots

Pievienot komentāru