Svarīgi jaunumi visai Latvijai attiecībā uz vakcinācijas punktiem

Izskanējis priekšlikums atvērt Covid-19 vakcinācijas punktus pārtikas mazumtirdzniecības “Maxima” veikalos, vēsta TV3 ziņu raidījums “900 sekundes”.

Ar šādu priekšlikumu nācis klajā pats mazumtirgotājs “Maxima Latvija”.

Lasi vēl: Man pietiek! Kapēc bērniem jalasa par “Mistkastes bērnu” … Latvijas iedzīvotāja sašutusi par bērnu grāmatā ieraudzīto

Kā norāda “Maxima Latvija” korporatīvais vadītājs Jānis Vanags, minētā rosinājuma īstenošanai dzīvē ir vairāki priekšnoteikumi, tostarp būtiski samazinājies pircēju skaits veikalos, un tas, ka veikali ir vietas, kas piesaista ļoti lielu cilvēku plūsmu ikdienu. “Maxima” rosina sabiedrības vakcinācijas veikšanas plānos izmantot brīvo veikalu kapacitāti un infrastruktūru. Tādējādi cilvēkiem nebūtu jāmaina ikdienas maršruts. Tāpat veikali varot nodrošināt, ka vakcinācija norisinās masveidā.

Kompānijā informēja, ka pircēju skaits decembrī “Maxima” veikalos Latvijā ir samazinājies vidēji par 21%, turklāt decembrī lielajos tirdzniecības centros esošajos “Maxima” veikalos samazinājums bijis līdz pat 72% apmērā. Šā gada pirmajās divās nedēļās vidējā plūsmas intensitāte samazinājusies par 25%.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu! (+VIDEO)

Pievienot komentāru