‘Tā būs!’: Liepnieks izteicis savas prognozes par kara iznākumu

 

Politisko procesu apskatnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar optimistiskām prognozēm par kara iznākumu.

Kā jau J. Liepnieks to apgalvojis arī iepriekš, viņš ir pārliecināts, ka Putins karu zaudēs, kas šīs nedēļas laikā kļuvis tikai skaidrāks.

“Nu labi, jākoncentrējas uz labām ziņām. Kā jau teicu pirmajā kara dienā – Putins šo zaudēs. Tas ir 1000% skaidrs. Tas bija skaidrs vēl pirms iebrukuma, tas ir vēl skaidrāks tagad. Arī Putina fani un pielūdzēji zaudēs un viņiem būs kauns, un viņi noliegs, ka tādi bijuši. Tā būs!” – raksta J. Liepnieks.

Lasi vēl: Ukrainā sašauts Latvijas pārvadājumu kompānijas šoferis

Vēlāk, atbildot uz komentāriem, J. Liepnieks gan norāda, ka, viņaprāt, Putins nesamierināsies un nepadosies: “Daudz nāvju un šausmu vēl mums priekšā, bet uzvarēt viņam nav nekādu iespēju.” Viņš arī uzskata, ka konvencionāla iebrukuma Latvijā pārskatāmā nākotnē nebūs, bet diemžēl atomieroču pielietošanu kaut kur Eiropā, pagaidām nevarot izslēgt.

Iepriekš jau vēstīts, ka J. Liepnieks kanāla TV24 raidījumā “Kārtības rullis” norādīja, Putinam šobrīd trūkst atbalsta pašam “savās mājās”, lai cilvēki būtu gatavi mirt par viņa ideju. Šādos apstākļos karu nevarot vinnēt.

COMMENTS

Pievienot komentāru