Tagad es veikala maizi vairs neēdīšu! Šīs raksts man pavēra jaunu pasauli!

Turklāt pašlaik sēnīšu slimības tagad ir ārkārtīgi izplatītas. No tām cieš gandrīz visi: 80% pieaugušo iedzīvotāju un 95% bērnu. Turklāt šīs kaites ne vienmēr var izārstēt ar aptiekas līdzekļiem vai arī zāles dod īslaicīgu efektu. Kāju un nagu ādas mikoze, gļotādu sēnīte – nu, kurš gan par to nav dzirdējis?

 

Rauga kaitējums

 

Atteikties no veikalā pirktās maizes ir ļoti grūti, taču tam ir pamatoti iemesli. Tas ir “miris” ēdiens. Raugs, ko mēs patērējam kopā ar maizi, nonāk glutēna kapsulās.

Tas izdalās zarnās, sāk tur vairoties, izjaukt mikrofloru un kairināt gļotādu. Turklāt raugs parazitē asinīs, patērējot vitamīnus un minerālvielas!

Raugs nogulsnējas zarnās, un tā sekrēcija iznīcina labvēlīgo mikrofloru, kas nepieciešama tās normālai darbībai. Tā rezultātā tiek traucēti barības vielu sagremošanas un absorbcijas procesi. Imunitāte kļūst vāja, tiek traucēta vielmaiņa, un cilvēks dramatiski pieņemas svarā!

Ir lietderīgi uzzināt, kā maizi izcept mājās vai iegādāties bezrauga maizi. Pārtraucot ēst veikalos nopērkamo rauga maizi, tu pamanīsi pozitīvas izmaiņas savā organismā. Uzlabosies ādas un matu stāvoklis, gremošana, pazudīs liekie kilogrami!

Lasi arī: Pāris vēlējās iepazīties ar sava bērna bioloģisko māti. Kad puisis atvēra durvis, bija šokēts!

Ja vismaz reizi mūžā tev ir bijušas sēnīšu slimības, noteikti pārtrauc ēst veikalā nopērkamo maizi, lai novērstu slimības atkārtošanos.

 

Pastāsti par šo metodi draugiem, viņi, visticamāk, par to nebūs dzirdējuši!

 

Avots: chudesa.site

Pievienot komentāru