Taizemē apaļus policistus nosūtīja uz nometni – nodzīt lieko svaru. Laiks sevi savest formā!

Speciāla programma policijas darbiniekiem Taizemē ļauj viņiem pilnveidoties! Pēc vadības domām, tiesībsargiem ar lieko svaru nepieciešams doties uz speciāliem kursiem sporta nometnē, lai savestu sevi kārtībā un iegūtu ķermeņa tonusu.

Pang Čong nometnē šobrīd ir kā minimums 200 policistu – un viņi ne tikai aktīvi nodarbojas ar sportu un brauc ar velosipēdiem, bet arī seko līdzi stingrai diētai, lai dubultotu efektu.

Seržants Čantaraks, kurš atbild par programmu, saka, ka apaļīgam policijas darbiniekam ir ļoti grūti izpildīt savus pienākumus. Viņi lēnāk kustas, nav tik veikli kā citi, un tātad ir mazāka iespējamība, ka viņi noķers noziedznieku.

“Tas ir vienkārši nepieļaujami!” – viņš piebilda.

Čantaraks precizēja, ka starp policistiem izvēlas vīriešus ar sliktāko fizisko formu un palīdz viņiem savest sevi kārtībā.

Vēl vairāk, pēc viņa personiskās pieredzes, jau vairāki desmiti policistu ir pazaudējuši vairāk par 20 kg – un tagad jūtas daudz labāk.

Izrādās, Uzbekistānā praktizē kaut ko līdzīgu. Tur valsts prezidents ir norādījis, ka tiesībsargu vienību pārstāvjiem ir trīs līdz seši mēneši laika, lai zaudētu lieko svaru, savādāk viņi būs atlaisti.

Vai tu atbalsti šādu ideju?

avots: hromadske.ua

Pievienot komentāru