Tēvs un viņa 2 dēli piepildīja 80 mašīnas ar saskaldītu malku. Viņi to izdalīja pa svešām mājām! Malači!

Lai darītu labu, nav obligāti jābūt miljonāram. Cilvēkiem var palīdzēt, atrodoties savā vietā dzimtajā pilsētiņā.

Šeins Makdaniels savā Facebook kontā nopublicēja fotogrāfiju, kurā vīrietis bija kopā ar saviem dēliem. Viņi sagatavoja 80 mašīnas ar malku, lai to izdalītu tiem, kam tās trūkst, raksta The Washington Post.

“Neviens nenosals šajā svētku sezonā”, – uzrakstīja 47 gadus vecais Makdaniels savā postā, piedāvājot bezmaksas piegādi.

Dažu dienu laikā vīrieša ieraksts Facebook izplatījās par visu pasauli. Sāka parādīties ziņas – lūgumi pēc malkas, piedāvājumi palīdzēt, pateicības vēstules un pat laulības piedāvājums.

Kopš novembra sākuma Makdaniels kopā ar saviem dēliem piegādāja malku simtiem cilvēku, kuriem trūkst naudas, lai apsiltinātu savas mājas.

Vientuļā mamma Ketlīna Tikera dzīvo pārvietojamā mājā Lake Stevens pilsētiņā kopā ar savu 3 gadus veco meitu. Makdaniela palīdzība ļoti saviļņoja 28 gadus veco sievieti, jo malkas krāsniņa ir viņas vienīgais siltuma avots mājā.

Arī 42 gadus vecā Ebija Valentaina saņēma palīdzību. Viņai bija grūti savilkt galus kopē pēc tam, kad viņas vecākais dēls aprīlī gāja bojā piedzēruša autovadītāja dēļ.

Makdaniels ir alus darītavas īpašnieks. Viņa publikācija rosināja daudzus cilvēkus pievienoties šai iniciatīvai.

Brīvprātīgie no vietējās bankas palīdzas tikt galā ar lūgumiem pēc malkas un sastāda piegādes sarakstus. Ziņojumu dēlis norāda, ka tiek pieņemti malkas ziedojumi. Cilvēki ierodas dienu un nakti, lai atvestu malku.

Daudzi malkas saņēmēji nevar izteikt savu pateicību vārdiem, un viņiem regulāri ir asaras acīs.

Bet daži to uztver kā pašu par sevi saprotamu un pat nepasaka paldies. Makdaniels viņus saprot un saka, ka žēlastība ir dot, nevis ņemt.

Lieliska iniciatīva, ne tā? Bet kā tavā pilsēta palīdz cilvēkiem?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru