“Tik lauztas kājas es esmu redzējis tikai filmās”: Pļavniekos bojāgājušās Meitenītes tēvs par slimnīcā esošo sievasmāti

Šausminošos notikumus pagājušās nedēļas nogalē Rīgas mikrorajonā Pļavniekos, kur uz gājēju pārejas dzērājšoferis notrieca trīs vienas ģimenes locekļus, pārdzīvo daudzi. Otrdien kļuva zināms, ka cietusī astoņus gadus vecā meitenīte diemžēl mirusi, bet slimnīcā par veselību joprojām cīnās viņas vecmāmiņa. TV3 raidījums “Degpunktā” sazinājies ar bojāgājušās meitenītes tēvu.

 

Traģiskais negadījums Saharova ielā notika pagājušās nedēļas nogalē, bet par astoņus gadus vecās skolnieces Emīlijas bojāeju kļuva zināms tikai šīs nedēļas sākumā, kad ārsti atzina par bezcerīgu tālāku cīņu par bērna veselību.

Lasi vēl: Bilss Geitss izteicis savu prognozi, kad beigsies Covid-19 pandēmija

Meitenes sirds vēl pukstēja, bet galvas smadzenes bija cietušas pārāk smagi. Skaudrās ziņas par bērna bojāeju, šķiet, emocionāli skārušas katru, kas seko notikumu attīstībai vai dzīvo tuvumā traģēdijas vietai.

Ziedu un sveču daudzums, ko noliek bojāgājušās meitenes ģimenes locekļi, draugi un vienkārši līdzjūtīgi ļaudis, ar katru dienu faktiski dubultojas, novērojis “Degpunktā.” Ceturtdien, lai pieminētu Emīliju, notikuma vietu apmeklēja arī viņas klasesbiedri – Rīgas 92. vidusskolas audzēkņi.

 

 

 

 

Ej uz nākošo lapu un lasi turpinājumu +VIDEO

 

Pievienot komentāru