“Tik lauztas kājas es esmu redzējis tikai filmās”: Pļavniekos bojāgājušās Meitenītes tēvs par slimnīcā esošo sievasmāti

“Degpunktā” izdevās aprunāties ar mirušās meitenes tēvu. Viņš joprojām ir dziļās sērās un satriekts par notikušo. Viņš cer, ka vainīgos necilvēkus, kuri izdarījuši neatgriezenisko kļūdu, sodīs atbilstoši.

“Es uzskatu, lai mūsu tiesu sistēma parāda savu raksturu šajā situācijā. Lai mūsu likumdevēji padomā varbūt. Man ir grūti spriest, es neesmu likumdevējs, es arī nepārzinu tos tik perfekti. Bet, šķiet, ka šādā situācijā ir jāatbild ne tikai šoferim, bet arī visiem, kas atradās automašīnā. Kriminālatbildībai ir jābūt,” pauda vīrietis.

“Pieejot klāt vienam un otram, kas sēdēja blakus – viņš arī bija dzēris. Viņš bija dzēris, es jutu, no viņa nes pilnīgi.”

Vīrietis pastāstīja, ka slimnīcā vēl ārstējas viņa sievasmāte. “Tik lauztas kājas es esmu redzējis tikai filmās,” viņš raksturo cietušās stāvokli. “Domāju, ka ārsts jau ir redzējis dažādas bildes, bet es kā ierindas cilvēks, pilsonis, es vēl nebiju redzējis. Biju visādus ielūzumus, lauzumiņus redzējis visādiem cilvēkiem, draugiem, bet tik šausmīgi lauztu kāju es vēl nebiju redzējis. Viņai vēl ir sadragātas gūžas.”

Lasi vēl: Bilss Geitss izteicis savu prognozi, kad beigsies Covid-19 pandēmija

Cietusī ģimene aicina līdzcilvēkus ziedot asinis, lai palīdzētu smagā stāvoklī esošajai vecmammai. Valsts asinsdonoru centra mājaslapā atrodami gan kontakti, gan pieņemšanas laiki.

VIDEO:

Pievienot komentāru