Tuvinieki šokā par mīklainu vīrieša nāvi Brocēnos: no mirušā Aivara konta pēkšņi sāka pazust nauda

“Kas Jauns Avīzes” uzmanību piesaistīja kāds visai satraucošs ieraksts sociālajā tīklā “Facebook”. Saldus iedzīvotāja Indra Nātra raksta: “Vēlos taisnīgu tiesu un vainīgo saukšanu pie atbildības. Redzot mūsu sabiedrības vienaldzīgo attieksmi pret smagi slimu cilvēku, esmu gatava šī notikuma publiskošanai, cerot, ka tas var glābt kāda cita cilvēka dzīvību.”

 

Indra Nātra raksta: “Lūdzu atsaukties lieciniekus, kuri varēja būt redzējuši Aivaru aizvelkam vai aiznesam uz meža būdu Brocēnos laikā no 2. līdz 7. septembrim, kā dēļ iestājās Aivara nāve varbūtēja pāridarījuma dēļ – iespējams, ka viņš tika aplaupīts un spīdzināts. Lūdzu arī atsaukties tos, kuri redzēja Aivaru iznākam no Dobeles slimnīcas 2. septembrī ap pusdienas laiku, un tos, kuri bija ar Aivaru vienā palātā Dobeles slimnīcā līdz 2. septembrim. Neviens nepaliks nesodīts. Krimināllietas izmeklēšanas rezultātā ir notverti iespējamie Aivara bankas konta iztukšotāji.”

Smagas veselības problēmas

Sazinoties ar ieraksta autori, viņa pavēstīja par ģimenē notikušo traģēdiju, par kuras cēloņiem un izmeklēšanas gaitu, viņasprāt, ir palikuši vairāki neatbildēti jautājumi.

Nātras bijušais vīrs, 67 gadus vecais pensionārs Aivars Nātra, pēc profesijas ārsts traumatologs, augusta beigās nonācis Dobeles slimnīcā. Viņam ir bijušas ļoti nopietnas veselības problēmas, cukura diabēts, kas reizēm izraisīja kustību paralīzi – cukura līmenim pārsniedzot normu, viņš mēdza uzvesties kā piedzēries. Vīrietis slimojis arī ar neiropātiju, kuras dēļ viņam nereti ir bijuši kāju kustību traucējumi. Bez visa tā viņš nesen bija arī pārcietis ļoti nopietnu sirds operāciju, kā arī izslimojis Covid-19. Nātra gan neslēpj, ka bijušajam vīram nav bijušas svešas arī alkohola problēmas, taču pēc šķiršanās izdevies saglabāt labas attiecības.

Lasi vēl: “Pfizer” vadītājs nāk klajā ar būtisku informāciju – Tiem kas jau vakcinējušies pret Covid-19

Slimnīcas vienaldzība

Viņš dzīvojis no Saldus netālu esošajos Brocēnos, kur īrējis dzīvokli. Ģimenē ir divi pieauguši dēli, no kuriem viens ir mediķis. Uzzinot, ka Aivars nonācis slimnīcā, tuvinieki vairākas reizes zvanījuši Dobeles slimnīcas sociālajai darbiniecei un lūguši, lai pirms izrakstīšanas viņiem noteikti par to paziņo, jo vēlējušies vīrietim aizbraukt pretī. Saņemta atbilde, ka izrakstīšana būšot ne agrāk kā pēc nedēļas, taču pēkšņi situācija ir mainījusies un pacients, tuviniekus par to nepabrīdinot, 2. septembrī no slimnīcas izrakstīts.

Vairākas dienas tuvinieki par viņu neko nezināja un vērsušies arī policijā, taču apšauba, ka viņa meklēšana reāli tika uzsākta.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru