Decembris uz visiem laikiem izmainīs 5 zodiaka zīmju dzīvi: astroloģes Vasilisas Volodinas prognoze

Jauni likteņa pagriezieni decembrī sagaida vairākas zodiaka zīmes. Pirmais ziemas mēnesis atnesīs spilgtus notikums un jaunas iespējas gan privātajā, gan profesionālā sfērā.

Auniem pēdējais gada mēnesis kļūs par sākumu lielām pārmaiņā un jaunam “Es”. Decembrī šīs zīmes pārstāvji atklās priekš sevis jaunas iespējas gan karjerā, gan privātajā sfērā. Auni varēs aizstāvēt savu viedokli pat pašos strīdīgākajos jautājumos – viņi var droši iet pat pret kolektīvu viedokli, ja tam nepiekrīt. Dabas dotā harizma, mērķtiecīgums un darba mīlestība ļaus sasniegt jebkurus mērķus.

Vērši decembrī izrādīsies spilgtu un aizraujošu notikumu virpulī. Astroloģe stingri iesaka nebaidīties no pārmaiņām, lai arī tas nav vienkārši, un jāturpina virzīties pretī sapnim. Pacentieties iegūt labumu no pārmaiņām un nepieļaut vecās kļūdas, un jūs ieiesiet jaunā, labākā dzīves posmā.

Dvīņi decembrī būs aizņemti ar privātām attiecībām. Visticamāk, jūsu partneris gribēs jaunus iespaidus. Astroloģe iesaka uz laiku atteikties no sava viedokļa un ieklausīties partnera vēlmēs. Toties mēneša otrā pusē jūs būsiet “zirgā” un atradīsiet izdevīgu veidu, kā īstenot dzīvē partnera ideju.

Lasi vēl: “Kritizē un aplej ar dubļiem”: zodiaka zīmes, kuras visvairāk apskauž

Lauvām mēneša pirmajā pusē vajadzētu nedaudz savaldīt savas ambīcijas un nelielīties ar panākumiem pirms laika. No 16. līdz 23. decembrim gaidiet negaidītas likteņa dāvanas.

Strēlniekiem decembris un janvāris būs ļoti svarīgs. Daudzi sajutīs spēka un enerģijas pieplūdumu, apstākļi sastāsies labvēlīgi, jums izdosies atrisinās daudzus jautājumus. Tiesa, šis efekts parādīsies perioda beigās. Bet tagad ir lielisks laiks, lai novērtētu savas zināšanas un uzkrātu resursus, pirms mesties cīņā.

COMMENTS

Pievienot komentāru