Zodiaka zīmes, kurām nekad neveicās mīlestībā

Viņu liktenis – vientulība

Šos zodiaka zīmju pārstāvjus noteica ar zinātniskām metodēm: zinātnieki no Hārvarda universitātes veica statistikas izpēti. Rezultātā viņi izdalīja trīs zodiaka zīmes, kuri mīlestības jautājumos ir nelaimīgāki kā pārējie.

Jaunava. Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, regulāri uzņemas lielu atbildības slogu, kas kopā ar smagu raksturu padara Jaunavas par sarežģītiem cilvēkiem. Neskatoties uz pastāvīgām iekšējām mokām, Jaunavas gūst panākumus, ja ne privātajā dzīvē, tad karjerā.

Vēzis. Paaugstināts aizdomīgums un nemitīgas šaubas neļauj šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem saukt sevi par laimīgiem cilvēkiem. Parasti Vēžiem ir daudzi kaitīgi ieradumi, no kuriem nav viegli atbrīvoties. Viņu maigais raksturs neļauj viņiem vadīt un manipulēt ar cilvēkiem, bet citi to dara ar viņiem, tāpēc nereti attiecībās Vēži jūtas kā vergi un ne savā vietā.

Lasi vēl: Decembris uz visiem laikiem izmainīs 5 zodiaka zīmju dzīvi: astroloģes Vasilisas Volodinas prognoze

Zivis. Paši nelaimīgākie no visiem zodiaka zīmju pārstāvjiem ir Zivis. Šajā zīmē dzimušie nepamana kā viņi pārkāpj robežu, kas šķir pašanalīzi un pašiznīcināšanos. Zivīm nepieciešams līdzās cilvēks, kurš nemitīgi uzmundrinās un atrisinās viņu problēmas. Vairums šīs zīmes pārstāvju ir lemti vientulībai.

COMMENTS

Pievienot komentāru