Lūk, ko par sievieti var izstāstīt, viņas dzimšanas mēnesis: “Pārbaudat, vai tas pa tiešām tā ir?”

 

Sieviete – Jūlijs

Jūsu skaistums apžilbina! Jūsu personība patiesi ir unikāla, jo jums ir daudz dažādu aizraušanos un hobiju. Cilvēki jūs dievina par jūsu sirsnīgo un labo attieksmi.

Sieviete – Augusts

Daudzi vīrieši iemīlas no pirmā acu uzmetiena. Ģimene un draugi bieži vēršas pie jums pēc padoma, jo jūs esat ļoti gudra. Bet jebkurā konfliktā jūs cenšaties būt miera uzturētājs!

Sieviete – Septembris

Nav nekāda šķēršļa, ko jūs nevarētu pārvarēt. Neticamais gribas spēks palīdz jums pretoties kārdinājumam. Cilvēki ciena jūsu uzskatus par dzīvi, jo esat godīga un uzticīga savam vārdam.

Sieviete – Oktobris

Jūsu dvēselē ir kaut kas īpašs, kas liek cilvēkiem uzticēties. Jūs arī protat laicīgi paredzēt briesmas. Jūs esat laipna pret visiem cilvēkiem, neatkarīgi no viņu izturēšanās.

Sieviete – Novembris

Jūsu tuvumā ģimene un draugi vienmēr jūtas ērti. Jūsu smaids spēj apgaismot visu istabu. Īstai draudzībai priekš jums ir liela nozīme. Tāpēc jūs nekontaktējaties ar tiem, kuri netur savu vārdu.

Sieviete – Decembris

Jūs sagādājat prieku apkārtējiem, vienkārši būdama pati par sevi. Cilvēki saka, ka jums ir liela sirds, jo jūs vienmēr esat gatava sniegt palīdzības roku. Ar jums ir ļoti viegli sadraudzēties.

Vai jūsu dzimšanas mēnesis sakrīt ar jūsu raksturu? Mums ir ļoti interesanti saņemt atsauksmes, tāpēc, lūdzu, dalieties ar savu viedokli komentāros!

avots: zhenray.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru