Uzņēmējs izplata video ar brīdinājumu, ka Latvijā tūlīt būs lokdauns uz mēnesi. Valdība uzreiz atbild!

Jautāts, vai šāda veida informāciju viņam ir sniedzis kāds cits un, ja tā, tad kurš, viņš norādīja, ka informācija par iespējamu pilnīgu “lokdaunu” no 15.marta vai 20.marta līdz viņam tik tiešām esot nonākusi. Tomēr viņš atturējās no konkrētas atbildes, kurš šādu informāciju viņam sniedzis.

“Protams, ka es socializējos ar citiem cilvēkiem, kas socializējas ar citiem cilvēkiem un komunicē. Daudz apkārt pazīstamu cilvēku, kas pazīst citus cilvēkus, kas strādā ministrijās un citur,” pauda uzņēmējs.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) iepriekš solīja, ka ierobežojumu pārkārtošanā tiks mērīts septiņas reizes un izvēlēts pareizākais ceļš.

“Mēs vēlamies novērst Covid-19 “trešā viļņa” celšanos, bet vienlaikus vēlamies ātrāk atgriezties normālā dzīvē, kur viens no svarīgākajiem elementiem ir vakcinācija pret Covid-19. Bet kamēr notiek vakcinācija, mums ir kopīgiem spēkiem jāpārkārto ierobežojumi,” izteicās Kariņš.

Lasi arī: Šajās 3 zvaigznāju zīmēs dzimušajiem 2021. gada martā lemts laimēt naudu u.c. prognozes

Viņš informēja, ka ministriju pārstāvju un ekspertu veidojošajai Operatīvās vadības grupai tika uzdots līdz nākamai nedēļai izstrādāt divus rīcības variantus, kā pārkārtot ierobežojumus, vēstīja LETA.

Kariņš piebilda, ka eksperti līdz šim nav varējuši vienoties par pareizāko rīcības modeli, tāpēc Operatīvās vadības grupai tika uzdots izstrādāt vairākus variantus. Viņš stāstīja, ka citu valstu pieredze liecina, ka, atceļot ierobežojumus, sākas Covid-19 “trešais vilnis”, kas rada graujošas sekas.

“Mūsu valstī apstākļi ir atšķirīgi. Tomēr ar turpmāko rīcību mums ir jāapvieno ne tikai valdība, bet arī lielākā daļa sabiedrības,” uzsvēra Kariņš.

Pievienot komentāru