Uzņēmums Trelleborg Liepājā veido disku ražošanas centru

Pēc veiksmīga un stabila darba Liepājas Biznesa centrā, uzņēmums “Trelleborg Wheel Systems Liepāja” jau 2018. gada beigās pabeigs ražošanas paplašināšanas projektu, veidojot riteņu disku ražotnes centru – tikšanās laikā Liepājas domē paziņoja “Trelleborg Wheel Systems” ražošanas viceprezidents Marco D`Angelo.

Tikšanās laikā ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieku pilsētas attīstības un sadarbības jautājumos Gunāru Ansiņu uzņēmuma viceprezidents Marco D`Angelo norādīja, ka, izvērtējot līdzšinējo ražotnes darbību, ir izstrādāts plāns ne tikai paplašināt uzņēmuma ražotnes telpas Liepājā, bet galvenokārt radīt unikālu izcilības centru augstas kvalitātes disku ražošanai, kuri paredzēti profesionālam lauksaimniecības, mežsaimniecības un dārzkopības tirgum.

Saistībā ar uzņēmuma attīstības plāniem “Trelleborg Wheel Systems” tuvāko divu gadu laikā Liepājā plāno papildus nodarbināt vairāk nekā 100 darbiniekus, piedāvājot apmācības iespējas Liepājas rūpnīcā. Uzņēmums jau 11 gadus strādā Liepājas Biznesa centrā, un šajā laikā tas vienmēr ir bijis vērsts uz ražošanas attīstību un paplašināšanu.

“Trelleborg Wheel Systems”, kas ir daļa no “Trelleborg” grupas, ir vadošais globālais riepu un disku piegādātājs lauksaimniecības un mežsaimniecības mašīnām, materiālu pārvietošanas, celtniecības transportlīdzekļiem, motocikliem, velosipēdiem un citiem speciālajiem transporta segmentiem.

Papildu informācija:

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas

Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa

Tālrunis: 63 404 775

E-pasts: [email protected]

Pievienot komentāru