Vaivare: Cerams, ka tie nevakcinētie slimnīcās ātri nomirs

@Valsts_policija varētu izvērtēt vai šis tvīts nav naidu kurinošs un, ja ir, tad saukt pie likumā paredzētās atbildības tvīta autori.”

“Vārdiem ir spēks. Tā jau pats sev kapu var izrakt, tādus lāstus izsakot citiem. Diez vai tādas domas vajadzētu sev galvā laist, kur nu vēl publiski izteikt.”

Vaivares ierakstam bija arī atbalstītaji.

“Nevienam nenovēlu nāvi, bet skaļākajiem un ciniskākajiem bļāvējiem un ņirdzējiem reanimāciju gan novēlu. Tas ir vienīgais, kas viņu domas spēj mainīt.”

“Es pievienojos. Visa tā iejūtība, centieni izprast, auklēšanās ir reāli nogurdinājusi. Lai jau viņi Darviniski mirst. Tā ir izvēlējušies paši.”

Acīmredzot Vavare nebija paredzējusi, ka šāds viedoklis izraisīs tik lielas diskusijas. Sieviete aktīvi iesaistījās, lai savu domu skaidrotu, ka arī norādīja, ka tas bijis tikai “cinisks joks”.

LASI VĒL: Tu zini ko dara ar čigānieti viņas kāzu naktī: šis noteikti nav domāts vājajiem

Kā arī sevi mēģinājusi attaisnot rakstot:

“Par manu atbildi par lokdaunu. Es jau pēc tam sapratu, ka, nezinot mani, var pasniegt kā reālu viedokli. Diemžēl to arī uzķēra “pareizie”. FB pat juridiskais smagsvars mana exkolēģe Dreimane (Ventspils/Šlesers) pieslēgta. Nezināju, ka mani uztver par tik lielu politisko draudu.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru