Vēstule no psihologa sievietēm, kuras uzskata, ka viņām vairāk nav spēka. Lasi un iedvesmojies!

Sieviete ir dzīvības avots. Viņa dalās ar vīrieti savā enerģijā, dzemdē un audzina bērnus, rūpējas par ģimeni un māju, nes uz saviem trauslajiem pleciem bērnu, vecāku, vīra problēmas, raksta Mesaje Inspirationale.

Psihologs vēršas pie visām sievietēm, kuras zaudējušas cerību, enerģiju un spēku tiekties pēc sasniegumiem un pārvarēt dzīves cīņas:

“Garīgais miers, uzticība, labs noskaņojums, prieks un gaišums, kas piepildījusi tavu sirdi, noteikti atgriezīsies. Es zinu, tagad tu esi apjukusi, un, visticamāk, zaudējusi jebkādu cerību.

Tas ir īslaicīgs stāvoklis. Ikviens iziet cauri tādam dzīves periodam, tā ir tikai kārtējā nodaļa. Un, kad tā beigsies, pie tevis atgriezīsies iepriekšējā pārliecība un dzīvesprieks.

Tev liekas, ka tava dzīve kustas nepareizā virzienā, tu ciet vienu neveiksmi pēc otras. Šķiet, ka tu it kā dzīvo cita cilvēka dzīvi. Bet tas viss drīz beigsies, nekas nevar ilgt mūžīgi.

Atceries: tu piedzimi ne jau tāpēc, lai tik viegli padotos. Tu esi nākusi šajā pasaulē, lai gūtu spēku un pārliecību, lai parādītu apkārtējiem uz ko tu esi spējīga.

Es zinu, ka tev ir slikti, ka tu esi izgājusi cauri ugunij un ūdenim. Un tagad tev šķiet, ka ir tikai viens variants – vienkārši padoties. Bet tu kļūdies, ļoti stipri kļūdies.

Pārpratumi attiecībās, dedzinošas kaislības, pazaudētas cerības, nepiepildīti mērķi – viss tas ir bijis tavā dzīvē. Bet tu esi spējusi izdzīvot!

Tava sirds ir salūzusi simtos mazos gabaliņos, bet tu atkal un atkal esi to salīmējusi un esi turpinājusi cīnīties.

Neatbildēta mīlestība, kas var būt sliktāks par to? Vientulība un tukšums. Tagad tas ir viss, kas tev ir palicis. Tu tiecies pie mērķa, bet zaudēji nevienlīdzīgu cīņu. Tas ir zināms visiem cilvēkiem.

Pēc zaudējuma tev šķiet, ka tu neesi cienīga, ka esi vāja, ka tev pietrūkst drosmes un izlēmīguma. Tu vaino sevi tajā, ka nepieliki pietiekami daudz pūles. Bet tas tā nav!

Atceries: nekas nav velti. Ja tu esi kaut ko paveikusi, tātad tajā konkrētajā dzīves brīdī, tajā konkrētajā attīstības posmā, konkrētajai rīcībai bija jēga.

Un, ja tev šķiet, ka tu varēji rīkoties citādāk, tad zini – tu nevarēji!”

Noteikti padalies šajā motivējošajā vēstulē ar draugiem!

avots: mesajeinspirationale.com

Pievienot komentāru