VIDEO: Baltezerā viesnīcas priekšā nomirst sieviete


Veselības centrā Baltezerā kāda vecmāmiņa pavada uz procedūrām savu vairāk nekā 20 gadu veco mazdēlu, kurš sirgst ar nopietnām kustības un garīga rakstura veselības problēmām. Lai katru dienu nebūtu jāmēro garais ceļš mājup un nākamajā dienā atpakaļ uz veselības aprūpes iestādi, radinieki nolemj apmesties tepat līdzās esošajā viesnīcā. Tā vēlāk izrādās par omītes pēdējo apmešanās vietu, vēsta TV3 raidījums “Bez Tabu”.

Viesnīcas saimniece Iveta Ose atklāj, ka klienti ziņoja administrācijai par ēkas galvenās ieejas priekšā saļimušu sievieti, kurai nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība. Mediķu brigāde ieradusies nekavējoties, taču jau tobrīd kundze pārstājusi elpot. Un sievietes dzīvību glābt neizdevās pat mediķiem. Viesnīcas saimnieci gan pārsteidz notikumi jau pēc klientes nāves konstatēšanas.

Lasīt vēl –Būsi šokā, cik viena un tā pati prece maksā Vācijā un Latvijā

Atklāts, ar kādu risku jāsaskaras cilvēkiem, kuri izslimojuši ar Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā

Mediķi man lūdza paņemt no sievietes somiņas telefonu un paziņot [tuviniekiem] par nāvi. Es, atrodoties tajā šoka stāvoklī, to arī darīju, lai gan tikai tagad sapratu, ka tas nebija pareizi. Patiesībā par šādu smagu gadījumu laikam ir jāziņo mediķiem, nevis privātpersonai, kas varbūt arī izdara to neprofesionāli,

raidījumam stāstīja viesnīcas saimniece Iveta Ose

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru