VIDEO: Jelgavas pusē mirusi jauna sieviete: aizdomās tur viņas Vīru

“Viņi bija tādi, kas nepieņēma pareizus lēmumus dzīvē. Viņi mīlēja iedzert, jā. Dažreiz dzirdēju, kā viņi dzērumā uzvedas, kā jau dzēruši cilvēki. Pats kautiņus redzējis neesmu, bet kaimiņš teica, ka ir bijuši. Es ar viņiem sadzīvoju, nebijām gluži draugi, bet viņi mani cienīja, bija lojāli. Es jutos mierīgi, kad viņi pieskatīja manu māju, lai neviens neielien iekšā, kad aizmirsu aizslēgt ārdurvis,” saka Jevgēnijs, kurš dzīvo Tušķos.

Kaimiņš, kurš dzīvo pārim tieši blakus, kameras priekšā runāt nevēlējās, taču atklāja, ka notikušais ir likumsakarīgas sekas. Plēšanās abu laulāto starpā nebija retums, un, viņaprāt, vīrs paveicis noziegumu.

Jevgēnijs atklāj, ka laulātajiem ir bērni, kas ar viņiem kopā vairs nedzīvo. Bāriņtiesa esot uzskatījusi, ka ģimenes vide ir nelabvēlīga: “Viņiem atņēma vecāku tiesības. Dēlam varētu būt aptuveni 10 gadu, meitai kādi pieci vai seši gadi. Dzīvoja viņi agrāk šeit, bet, kad atņēma, nezinu, kam iedeva, vecmammai vai kam, bet vismaz divus gadus viņi šeit vairs nav redzēti.”


Citi šobrīd lasa:


Qries

Saite: Slimība ņem virsroku! Ļoti strauji pasliktinās dziedātājas Maksim veselības stāvoklis


Aizdomas turamā vīrieša tēvs šobrīd pieskata ģimenes māju un aizkadrā atklāj, ko dēls viņam stāstīja par dienu, kad gāja bojā viņa sieva. Laulātā esot nokritusi pa kāpnēm un smagi sasitusies – tā neesot bijusi slepkavība.

VIDEO:

Pievienot komentāru