Viskaislīgākās zodiaka zīmes, ar kurām tā vien gribas mesties gultā

Šeit paslēpta daļa loģikas un racionālisma!

Kuru katru mirkli skeptiķi pieslēgsies, lai sāktu kritizēt katru mūsu sacīto vārdu. Vārdi “bažas” un “neadekvāts” būs ārkārtīgi daudz, bet varbūt šajā rakstā ir apslēpta sava daļa racionalitātes un loģikas? Varbūt ir pienācis laiks uzticēties savam dvēseles spēkam, enerģijas plūsmai un citām austrumu gudrībām?

Mēs esam jums sagatavojuši top trīs zodiaka zīmes, kas teju visi (un teju vienmēr) grib izjust intīmo tuvību. Viņi partneriem ir kā magnēti. Viņos ir sakoncentrēta seksuālā enerģija, kaislību jūra, kā arī nebeidzama iekāre no apkārtējiem.

3. vieta pienākas Strēlniekiem

Strēlnieki ir pieticīgi sapņotāji, taču šajā gadījumā Strēlnieki nav tik pieticīgi savās fantāzijās, cik pieticīgi viņi ir reālajā dzīvē. Strēlnieki atveras vien kādam konkrētam cilvēkam, nevis visiem publiski redzot. Viņiem patīk mīlēt daudz rupjāk, kā tas var šķist pēc pirmā acu uzmetiena. Viņiem nepatīk būt izklaidīgiem un viņos koncentrējas mērķtiecība un dāsnums pret glāstiem. No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka viņi ir ideāli partneri, taču ar nedaudz fanātisku tendenci pret personīgāku un intīmāku iepazīšanās iespēju.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kura zīme ir pirmajā vietā! 

Pievienot komentāru