11 dīvainas pazīmes, ka jūs esat labi gultā

Satriecošu mīļāko var noteikt ne tikai pēc viņa pirkstu vai kāju garuma, pastāv dīvainas, bet attaisnotas pazīmes, kas liecina par kaislīgu raksturu. Lūk, kur tās:

Jūs dzerat daudz vīna

Florences Universitātē, Itālijā, 2009. gadā veiktais pētījums ir pierādījis, ka sievietes, kuras izdzer divas vīna glāzes dienā, ir labākas gultā un seksuāli apmierinātākas nekā tās, kuras izdzer tikai vienu glāzi vīna vai vispār neko.

Jūs mākat jokot

Ja jūs spējat izstāstīt labu joku, jums ir humora sajūta, vai jūs protat pasmieties par sevi, tad jūs esat lieliska mīļākā. Pētījumi ir pierādījuši, ka cilvēki, kuri daudz smejas, ir labi gultā.

Jūsu mīļākais saldējums ir kafijas

Pasaulē ir milzīga saldējumu izvēle, bet, ja jūs atklājat, ka pastāvīgi pasūtat saldējumu ar kafijas aromātu, tas noteikti liecina par jūsu seksuālo meistarību. Pētījumi, kas veikti Smaržas un Garšas Institūtā Čikāgā, 2013. gadā, ir pierādījuši, ka, ja jums garšo saldējums ar kafiju, tad tā ir pazīme, ka jūs parasti esat šeit un tagad; jūs neuztrauc vakardiena vai rītdiena. Viss, par ko jūs rūpējaties, ir būt domās un fiziski šeit un tagad, un tas padara jūs par vienu no labākajiem mīļākajiem.

Jūs esat ļoti gudri

Saskaņā ar 2009. gadā profesora Tima Spektora Londonas Karaliskajā koledžā veikto pētījumu, gudras sievietes ir labākas gultē, nekā ne īpaši gudras. Pētījums, kas aptvēra aptuveni 2000 sievietes vecumā no 20 līdz 65 gadiem, atklāja, ka būtnēm ar augstāku IQ ir “divreiz vairāk orgasmu”, nekā tām, kuras nav īpaši gudras.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru