11 dīvainas pazīmes, ka jūs esat labi gultā

Jūs ēdat lēnām

Kad cilvēki ēd lēnām, viņi degustē katru kumosiņu, un to izbauda. Šāda uzvedība pārceļas arī uz guļamistabu.

Jūs zināt, ko gribat ēst

Ēdiens un sekss iet roku rokā, tāpēc, ka abi ir jūtīgi procesi, un, ja jūs zināt, ko vēlaties apēst un pasūtīt, tas ir vēl viens kaislīgs rādītājs tam, cik ļoti laba jūs esat gultā. Noturība, pārliecība un zināšanas, ko jūs gribat, atkal jau parādās arī guļamistabā.

Politika ir jūsu kaislība

Izrādās, ka aizraušanās ar politiku norāda uz to, ka jums ir paaugstināts seksa temperaments. Saskaņā ar Match’s 2016 Singles in America pētījumu, tas nozīmē, ka jūs jūtaties labi gultā, un nodarbojieties ar seksu labāk par tiem, kuriem politiskas ziņas neliekas interesantas. Pētījumi tāpat ir pierādījuši, ka jo vairāk jūs interesējaties par politiku, jo vairāk orgasmu jūs, visticamāk, izjutīsiet.

Jūs labi dejojat

Šeit viss noved pie pārliecības. Dejas norāda uz to, ka jūs esat sabiedriski un pārliecināti par sevi. Un to neapstrīdēsi.

Jums ir ērti būt kailai

Vai jūs esat mājās ar savu partneri, vai sporta zālē, kur apkārt ir nepazīstami cilvēki, jums ir ērti būt kailai, tā ir pazīme, ka gultā jūs esat pārliecināti. Pētījumi ir pierādījuši, ka, kad sievietei ir ērti būt savā ķermenī, viņas seksuālais apmierinājums pieaug.

Jūs esat kreilis

Vien 12 % pasaules iedzīvotāji ir kreiļi, un, ja jūs ietilpstat tajā skaitā – jums ir paveicies. Лишь 12% населения мира левши, и, если вы входите в это число — вам повезло. Lelo’s 2014 Global Sex Survey pētījums atklāja, ka 86 % kreiļi ir seksuāli “ārkārtīgi apmierināti”. Salīdzinājumam vien 15 % labroči spēja paziņot par šo aizraujošo faktu. Aptaujā piedalījās kopumā 10 000 cilvēku.

Jūs uzturat acu kontaktu

Izturēt kāda skatienu sarunu laikā nav viegli. Jūs droši vien pamanījāt, ka, kad kāds pārāk ilgi uz jums skatās, jūs novēršat acis, jo jūtaties neveikli. Tomēr, ja jūs spējat noturēt acu kontaktu, tas ir labs rādītājs jūsu temperamentam gultā.

avots

Pievienot komentāru