Visskandalozākā zodiaka zīme – kura tā ir?

Vēlies uzzināt, ar kuru vari pastrīdēties bez jebkāda veida sekām, bet ar kuru labāk vispār nekad nestrīdēties? Tad lasi mūsu horoskopu – visskandalozāko zodiaka zīmju reitings!

  1. vieta – Svari

Kaķīši un mīlīši. Svari patiesi kļūst sarūgtināti, kad kādu apvaino, un jo vairāk sabēdājas, kad pāridarītāji ir viņi paši. Tāpēc pavilkt Svarus uz skandālu ir gandrīz neizpildāms darbiņš: viņi virtuozi apiet visiem asajiem stūriem. Tiesa, dažreiz viņi var uzsprāgt uz līdzenas vietas. Aptuveni reizi piecos gados. Un pēc tam ilgi atvainosies.

  1. vieta – Mežāzis

Mežāži baidās no skandāliem, tāpēc, ka viņiem īpaši nav labi ar empātiju, un viņi vienmēr ir pārliecināti, ka skandālists taisās uz visiem laikiem pārtraukt ar viņiem jebkāda veida attiecības. Tas ir briesmīgi! No otras puses, ja skandālists ir pats Mežāzis, tad viss ir skaidrs: viņš ir nolēmis izbeigt ar jums attiecības. Atvainojiet.

  1. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepatīk skandāli viena vienkārša iemesla dēļ: viņiem nez kāpēc visbiežāk nākas būt par sišanas puišiem. Tā kā aizstāvēties Ūdensvīri prot virtuozi, bet paši nekad skandālu neuzsāk. Viņi, neskatoties uz augstāk sacīto, nez kāpēc joprojām mīl cilvēkus un negrib viņus sarūgtināt. Svēti cilvēki, būtībā.

  1. vieta – Vēzis

Vēzim nepatīk skandalēties, Vēzim patīk pamācīt. Uzsūciet un trīciet, nelaimīgie! Un, ja vēl nelaimīgie negrib uztvert, trīcēt un pat nebaidās, nepateicīgi mērgļi, tad būs skandāls. Ne jau briesmīgs, bet gan ārkārtīgi apnicīgs: bu-bu-bu, bu-bu-bu… Tāpēc Vēžu tuvinieki cenšas Vēzi nekaitināt: laikus atbildēt, pamāt, ar vainīgu sejas izteiksmi sakārtot savas zeķes. Tad izdosies izvairīties.

  1. vieta – Zivis

Zivīm nepatīk skandāli, un viņas pat laikam no tiem baidās: pirmkārt, viss visapkārt kļūst ārkārtīgi nesmuks, otrkārt, skandāls prasa darbību šeit un tagad, bet ar to Zivīm ir tā pagrūti. Zivis ir talantīgi manipulatori, bet resursi atklātai sadursmei viņām nepietiek. Tāpēc Zivis reti uzsāk skandālu. Viņi vienkārši tuviniekus noved līdz histērijai, bet paši Nozīmīgi Klusē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru