Visskandalozākā zodiaka zīme – kura tā ir?

  1. vieta – Lauva

Lauvas nevēlas skandalēties, jo tā nav karaļa cienīga lieta. Lauvas vēlas, lai viņām pakļautos, neuzdodot nekādus liekus jautājumus un nestrīdoties. Kas, protams, nenozīmē, ka Lauvas ir mīlīgi, pūkaini kaķīši: pakliegt viņi spēj, bet lepnu skandālu ar viņiem uzsākt nav iespējams: loģiskus argumentus viņi laiž garām savām karaliskajām ausīm, ņirgāšanos un mocīšanu principā neuztver. Jā un vispār, viņas dzird tikai un vienīgi sevi. Garlaicīgi.

  1. vieta – Dvīņi

Centrālo vietu horoskopā ieņem Dvīņi, kuri nav spējīgi izlemt, vai viņiem patīk skandāli, vai tomēr nē? Un, būsim taisnīgi, visdrīzāk nē. Bet ne jau tāpēc, ka viņi ir tādi brīnišķīgi un cēli, bet tāpēc, ka dzīves pieredze viņiem saka: cilvēki ir savādi. Te tu paskandalēsies ar kādu, samīdīsi viņa pašvērtējumu, pāris reizes iebakstīsi sāpīgajās vietās un publiski pazemosi – un pēc tam negribēs vairs runāt. Kāpēc gan? Kaut kādi muļķi.

  1. vieta – Vērsis

Skandālu mīļotāju piecinieku atklāj Vērsis – zīme, kura pašu ideju par skandāliem nepieņem, tāpēc, ka tas ir grēks. Nepieņem, bet skandālējas teicami: ar jūtām, ar kliegšanu, ar šķīvju mētāšanu uz nelaimīgo galvām. Bet patiesībā dara to ne aiz ļauna prāta: vienkārši Vērši acumirklī uzvārās un uzsprāgst, bet nejūtīgie apkārtējie nekad nepaspēj to pamanīt, jo Vērsis līdz pēdējam saglabā neaizskaramu tēlu. Bet vispār viņš pēc tam pārdzīvo un kaunas. Bet ne jau skaļi, nē.

  1. vieta – Jaunava

Jaunavas pavisam nedaudz neaizsniedzās līdz trijniekam, un mēs viņām neizsniegsim medaļu, jo viņas skandalējas bez dvēseles. Vispār jau Jaunavas gandrīz visu dara bez dvēseles, un vispār, nav skaidrs, vai viņām šis rudimentārais orgāns vispār ir, bet skandālos tas ir īpaši pamanāms. Tas ir, ja paskatīsimies uz Jaunavu skandāla brīdī, tad mums kļūs skaidrs, ka viņa to izbauda: ar sajūtām, ar saprātu, ar atkāpšanos sabradā pretinieku un vienmēr uzvar, tāpēc, ka Jaunavu ir vieglāk nogalināt, nekā pārstrīdēt. Paliek vien šāda mīkla: kāpēc Jaunavas pašas gandrīz nekad neuzsāk skandālu? Dīvaini cilvēki.

  1. vieta – Skorpions

Skorpioni atklāj līderu trijnieku – virtuozi skandālisti. Lepns skandāls ir viņu vismīļākā spēle. Pēc seksa un intrigām, protams. Tā kā skatīties uz skandalējošos Skorpionu var bezgalīgi, gluži kā uz degošu uguni vai tekošu ūdeni: tas ir ļoti, ļoti skaisti. Un kā jebkāda skaista (tas nozīmē – pārdomāta un režisēta) darbība tas nenotiek ļoti bieži. Tas ir, Skorpions ar baudu sarīkos skandālu tuviniekiem un radiniekiem, bet par tramvaju vai rindu savu dārgo resursu netērēs. Tāpēc – trešā vieta.

  1. vieta – Auns

Nelien – nogalinās. Auni ātri aizsvilstas un ir impulsīvi, uzsprāgst uz līdzenas vietas, pabikstīsi ar puļķi – un lidos viss pa gaisu. Bet tajā nav ļauna nodoma, jo Auns rīko skandālus ne jau baudas dēļ, bet gan, lai nolaistu tvaiku un atvieglotu sev tālāku pastāvēšanu. Bet kurš tajā brīdī cieta – tas ir muļķis: Aunam taču uz pieres deg rinda: “Bēdziet, muļķi!”

  1. vieta – Strēlnieks

Zelta medaļa un bungas ap kaklu tiek Strēlniekiem – galvenajiem zodiaka skandālistiem un vispār tirgus rupekļiem. Strēlnieki rīko skandālus ne kaut kāda augsta mērķa, bet gan tikai sava prieka pēc. Iemesls nav svarīgs, ja tā nav – Strēlnieks uzsāks skandālu uz līdzenas vietas. Un, ja jūs neesat viņa uzbrukumu objekts, tad nekur neskrieniet: stāviet mierīgi un gūstiet baudu. Tādu spēcīgu un īsteni neizsmeļamu kaujas plūsmu jūs nekur vairs neredzēsiet. Tas ir – nedzirdēsiet. Jā, un aizvediet prom bērnus no mūzu zilajiem ekrāniem. Ja vien viņi, protams, nav Strēlnieki.

avots

Pievienot komentāru