Visspēcīgāko Zodiaka zīmju tops

8. vieta – Zivis

Zivju spēks ir viņu vājumā, tas jebkuram ir acīmredzams. Tomēr ne katrs saprot, ka Zivis nebūt nav tik vājas, kā vēlas izskatīties. Un tikai mūsu maģiskā bumba zina, ka savus vājos spēciņus Zivis māk sakrāt, gaidot vajadzīgo brīdi, bet gaidīt viņas var gandrīz mūžīgi, ne ar ko sevi nenodot. Tā kā zivs astes sitienu ienaidnieki vienmēr saņem pēkšņi. Un tad nāvējoši.

7. vieta – Lauva

Lauvas ārkārtīgi patiesi iedomājas, ka ir zodiaka visvarenie Samsoni, un tic, ka viņu spēks ir: 1) spēcīgāks par visiem citiem spēkiem; 2) bezgalīgs; 3) mūžīgs. Situācijas, kurās pretinieks ir izrādījies spēcīgāks, milzīgās Lauvas izvēlas nekavējoties aizmirst: neatceros – tas nozīmē, tas nav bijis! Bet, vispār, šādas situācijas ar Lauvām notiek reti: nu kurš muļķis izlems pārbaudīt, vai Lauva patiešām ir tik stiprs, kā runā? Nu taču.

6. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīra spēks patiešām ir bezgalīgs, to viņiem neatņemt. Bet dažreiz tam pietrūkst spēcīguma. Tas ir, Ūdensvīri varētu savu spēciņu attīstīt un iegūt zelta medaļu šajā reitinģa, bet viņiem tas absolūti nav vajadzīgs. Nu, kāda šim spēkam ir jēga – karot, vai? Pats Ūdensvīrs negrib nearvienu karot, un tie, kuri grib karot ar viņu, ātri gūst vilšanos. Sarežģītā situācijā Ūdensvīrs atklāj sevī mutācijas talantu un pārvēršas par tvirta šķidruma peļķi. Piezīmēsim, visai smirdīga šķidruma peļķi; ja vienreiz iesitīsi, visu dzīvi nevarēsi atmazgāties.

5. vieta – Skorpions

Skorpioniem, pēc visu pārējo zodiaka zīmju viedokļa, piemīt absolūti neticams spēks, iespējams, pat mistisks. Kas negaidīti, bet tā nebūt nav. Nav jau Skorpioni kaut kādi vārguļi, vienkārši viņu spēks nav nekas salīdzinājumā ar citām viņu izcilajām īpašībām: viltību un mānīšanos. Tā kā savu paša spēku Skorpions izmanto reti. Nu, bet kāda jēga izsist durvis ieskrienoties, ja tu proti uzlauzt atslēgas, nu?

4. vieta – Auns

Godpilnā ceturtā vieta tiek Auniem, kuri ir klasiskais “Spēks ir – prātu nevajag” gadījums. Turklāt “nevajag” nenozīmē “nav”. Vienkārši iekšējā apšuvumā Auniem ir noslēpumainais un neārstējamais slēdzis, kas atslēdz prāta funkciju, ieslēdzoties spēka funkcijai. Un, lai cik dīvaini arī neliktos, tieši šis slēdzis arī padara Aunus gandrīz neuzvaramus: strīdēties ar nokaitinātiem Auniem ir pilnīgi bezjēdzīgi, jo viņi ne velna nesaprot, bet karot ir bezjēdzīgi, jo viņi vienalga ir stiprāki. Bingo!

3. vieta – Vērsis

Līderu trijniekā iekļūst divējādais Vērsis, kurš, kā zināms, var rukāt režīmā 24/7. Tiesa, vajadzētu ņemt vērā, ka Vērsis, kurš nez kādēļ negrib rukāt, iespītējas ar tādu pašu spēku, ar kuru parasti rukā, un izkustināt viņu no vietas ir absolūti neiespējami. Bet tas, varbūt arī ir uz labu. Tāpēc, ka Vērsis vispār visā ieliek savu visvareno spēku un, kamēr viņš spēcīgi neko nedara, var mierīgi dzīvot. Tieši līdz tam laikam, kamēr Vērsis neizlems, ka tagad ir laiks parukāt režīmā 24/7. Visiem. Jā-jā, un tai skaitā arī jums, bezbēdnieki! Pretošanās, dabīgi, ir bezjēdzīga.

2. vieta – Strēlnieks

Izmisis cīnītājs. Dārgais Visums ir atvēlējis Strēlniekam neticamu daudzumu varonīgā spēciņa, bet, kur to pielietot – nepaskaidroja. Tāpēc Strēlnieki kā likums tērē to, lai apstādinātu skrejošos zirgus, kuriem paši arī lika skriet. Šo procesu var vērot bezgalīgi, jo tas patiešām arī izskatās apbrīnojami. Protams, ja vien jūs šajā gadījumā nenozīmēja par zirgu.

1.vieta – Mežāzis

Mežāzis ir ne tikai visspēcīgākā zodiaka zīme. Mežāzis ir cilvēks-akumulators, kas izvelk spēku no kaut kāda noslēpumaina iekšējā avota, bet pēc tam izdala to tiem, kam to vajag, bezmaksas bez SMS. Lai tiek spēks tev, ei tu, kas tu tāds biji?! Ko nozīmē “nevajag”? Kā Mežāzis pateiks, tā arī būs. Jebkurā gadījumā, jā.

avots

Pievienot komentāru