Zodiaka zīmju īpašās spējas. Uzzini, kāds pārdabisks talants tev piemīt!

Vērsis

Vērsi raksturo magnētisks personiskais šarms un mīlestība pret skaistumu visdažādākajās tā formās. Tas viņam rada tendenci piesaistīt naudu un labklājību.

Turklāt viņš zemapziņā izmanto aizsargmaģiju, kas attur dažādus draudus no sevis un savas ģimenes. Tādējādi viņš var rēķināties ar labklājību un drošību daudzās dzīves jomās.

Dvīņi

Runātīgie un sabiedriskie Dvīņi ar visiem var atrast kopīgu valodu. Viņi var uzminēt otra cilvēka domas, vienkārši vērojot viņa reakcijas un uzmanīgi ieklausoties visos signālos, kurus viņš sūta (tostarp neverbālus).

Šī iemesla dēļ Dvīņiem piemīt telepātiskas spējas. Vēl viena Dvīņu spēja ir neticamā māka un vieglums, ar kādu viņi plāno savu nākotni.

Kolīdz viņi uzzina, ko gribētu sasniegt, viņi var izstrādāt visu plānu savā galvā, bet pēc tam to izpildīt soli pa solim (pat ja tas aizņems gadus), kamēr nesasniegs to gribēja.

Vēzis

Vēzis ir staigājošs melu detektors. Viņš vienā mirklī jutīs, ja viņa sarunu biedrs savos vārdos nebūs patiess un sapratīs viņa emocijas. Šī spēja padara Vēzi jūtīgu, un viņš var izmantot šo spēku, lai reāli palīdzētu citiem.

Ja viņš grib, viņš spēj efektīvi mierināt, sniegt padomu un atrisināt konfliktu. Miega laikā viņš var ceļot laikā un atgriezties ar dziļi noslēptām pagātnes atmiņām, kas tagad ir atklātas. Šī iemesla dēļ viņš nekad nekļūst sentimentāls un regulāri domā par vecām lietām.

Lauva

Lauva nemanāmi var atstāt spēcīgu ietekmi uz citu cilvēku lēmumiem un brīnišķīgi prot to izmantot. Ja viņa pacenšas, Lauva var burtiski visu pārvērst realitātē, tāpēc viņa bieži kļūst populāra un veiksmīga.

Turklāt, Lauvai piemīt spēcīgi attīstīts pašsaglabāšanās instinkts. Viņa jau iepriekš jūt, ka ar viņu var notikt kaut kas slikts, tāpēc Lauvai bieži izdodas izvairīties no nepatikšanām.

Jaunava

Jaunavai piemīt spēja dziedināt citus. Šīs zīmes pārstāvji bieži kļūst par ārstiem, medmāsām, masieriem, jogas instruktoriem un pat bioenerģijas speciālistiem. Turklāt Jaunavas ir neticami garīgas un ar spēcīgi attīstītu morāli.

Jaunavas uzskata, ka pasaule ir piepildīta ar cēloņu un seku likumsakarībām, un viņas seko savai vērtību sistēmai, tiecoties atstāt pozitīvu ietekmi uz citu cilvēku dzīvēm.

Svari

Svariem piemīt spēka ievest harmoniju visās dzīves sfērās. Viņi ir lieliski diplomāti un brīnišķīgi darbojas kā starpnieki, palīdzot strīdus pusēm izstrādāt izlīguma plānu. Svari var skatīties uz lietām ļoti plaši, redzēt visus aspektus, tāpēc viņi izdara pareizus secinājumus un pieņem pareizus lēmumus.

Viņi zina, ka vada atsevišķu cilvēku rīcību, un prot viņus lasīt kā atvērtas grāmatas. Iespējams, Svari zina par citiem vairāk, nekā par sevi.

Skorpions

Skorpionam piemīt dāvana mirdzēt un apburt citus ar savu personīgo šarmu. Viņš pārdabiskā veidā apvieno cilvēkus, mudinot viņus atrasties viņa pusē. Vēl vairāk, Skorpionam piemīt spēcīga intuīcija attiecībā uz apkārtējiem. Viņš ātri atmin to cilvēku nolūkus, kas cenšas viņam pietuvoties. Viņu ir grūti apmuļķot.

Tāpat Skorpionam piemīt mistisks talants. Viņš prot zīlēt un gatavot amuletus. Tiesa, šo spēku viņš parasti izmanto tikai nobriedušā vecumā.

Strēlnieks

Strēlnieka pārdabiskā spēja ir gaišredzība. Viņš nezina, kā viņš to dara. Zemapziņā viņš izvēlas pareizu virzienu, precīzi atrod īstās atbildes vai izlozes rezultātus. Turklāt, viņam piemīt milzīga spēja uzņemt zināšanas.

Neviens cits nemācās tik ātri, tāpēc, ja viņš gribēs, viņš varēs kļūt par lielisku zinātnieku vai filozofu.

Mežāzis

Mežāža lielais spēks ir milzīgā uzstājība un disciplīna. Ļoti reti viņš ļauj sev nedaudz paslinkot. Viņš savu dzīvi uztver kā misiju. Turklāt, viņš ļoti precīzi paredz nākotnes notikumus, lai viņš varētu tiem sagatavoties pienācīgā veidā, un, ja paveiksies, izmainīt notikumu gaitu.

Tāpat Mežāzis lieliski jūt emocijas un citu cilvēku nolūkus.

Lasi vēl: Numerologs atklājis precīzu datumu – Kad beigsies karš Ukrainā

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir dzimis manipulators. Ja viņš gribēs, viņš uz sarunu biedri izdarīs tik spēcīgu ietekmi, ka tas darīs visu, ko viņš lūgs, un vēl būs pārliecināts, ka tā bija viņa ideja. Viņš efektīvi veido nereāli autokrātiju, kurai līdz noteiktam brīdim pakļaujas apkārtējā vide.

Viņa otra dāvana ir spēja pielāgoties gandrīz jebkurai situācijai. Kā cilvēks, kam piemīt mistiskas spējas, viņš var izteikt lāstus un veikt burvestības, kā arī atvairīt citu sūtītās ļaunās burvestības.

Zivis

Zivīm piemīt dāvana radīt un izkropļot realitāti. Viņas viegli  valda pār citiem cilvēkiem, ietekmējot viņu perspektīvu, ar kuru viņi skatās uz pasauli. Paši gudrākie no šīs zīmes pārstāvjiem var kļūt par šarlatāniem un aizvest savu apkārtni maldos.

Zivīm lieliski padodas zīlēšana, kā arī kontakti ar astrālām būtnēm. Ikdienā labvēlība dod viņiem spēju uz lietām raudzīties objektīvi.

COMMENTS

Pievienot komentāru