Zēnu slepus nodeva adopcijai: prinča Čārlza ārlaulības dēls paziņoja par savu eksistenci

Karaliskā ģimene – tas vienmēr ir liels iemesls, lai patenkotu un radītu vēl vairāk un vairāk baumu. Tā notiek arī ar britu ģimenes monarhiem.

Viens no acīmredzamākajiem britu ģimenes “huligāniem” ir princis Čārlzs, kurš savulaik uzsāka romānu ar kādu Kamillu. O, šo karsto romānu apsprieda visā pasaulē! Elizabete II neatbalstīja šo romānu, jo vairāk tāpēc, ka šo jūtu dēļ viņas mantinieks šķīra laulību ar Diānu Spenseri. Bet vīrietim bija vienaldzīgs apkārtējās tautas un pat paša tuvinieku viedoklis. Viņš bija gluži kā apmāts šīs meitenes dēļ. Pēc kāda laika viņi apprecējās, bet kopīgu bērnu viņiem tā arī nebija.

Bet, kā viss bija patiesībā? Kā izrādās, pārim tomēr bija bērns. No tik “nepareiza” seksuāla sakara pasaulē nāca puisēns, kuru nolēma atdot citai ģimenei. Tas viss tika izdarīts speciāli, jo neviens negribēja graut karalisko reputāciju. Cik gan svarīga bija reputācija tajos laikos! Tagad šim puisēnam ir piecdesmit pieci gadi, un viņš pats sazinājās ar dzelteno presi, lai pastāstītu savu stāstu. Turklāt brīdī, kad princese Diāna nokļuva autokatastrofā, viņa jau zināja par ārlaulības dēla eksistenci, tāpēc bija apbēdināta, un bija nolēmusi šo faktu atklāt. Pilnīgi saprotama rīcība no apkrāptas sievietes puses. Žēl, ka viņai neizdevās savus plānus īstenot.

Pats Saimons izlēma visiem pastāstīt savu stāstu. Viņš apgalvo, ka piedzima gadā, kad par prinča Čārlza un Kamillas romānu vēl nebija ne skaņas, un neviens pat nezināja par šo sakaru, nemaz nenojauta. Viņu adoptēja pāris, kuru radiniece strādāja karalienes galmā. Viņa daudzas reizes, gandrīz pastāvīgi, zēnam stāstīja par viņa īsto izcelšanos. Tas ir, viņa nemaz nedomāja dot mājienu vai arī to slēpt, viņa vienkārši atklāti izstāstīja to faktu, it kā viņš nebūtu nelikumīgi dzimis.

Pēc fotogrāfijām var redzēt, ka uzradušais mantinieks ir ļoti līdzīgs Kamillas brālim, bet daži apgalvo, ka viņš ir līdzīgs pašai karalienei. Laulātajiem ir viedoklis, ka visa Bekingemas pils zināja par ārlaulības bērnu, kā arī, iespējams, tieši tas, ka Diāna centās šo faktu atklāt, izraisīja viņas bojāeja, lai šo noslēpumu viņa paņemtu līdzi kapā. Bet viss slēptais agri vai vēlu kļūst redzams.

Šī skandalozā pāra vēsture sākās vēl 1970. gadā, kad viņi nolēma oficiāli sākt satikties. Tomēr, nez kāpēc saprata, ka viņiem nav pa ceļam. Katrs nolēma savas laulību saites stiprināt ar citiem cilvēkiem. Un rezultātā viņi kļuva viens otram par mīļākajiem.

Vīrietis ir nolēmis iet līdz galam, būdams pārliecināts par to, ka viņš vēlas uzzināt patiesību, un atrast savas patiesās saknes, lai nomierinātu savu sirdi. Saprotama lieta, ka karaliskajai ģimenei tās būs ne pārāk labas un patīkamas ziņas, tāpēc pagaidām nekādi komentāri par šo paziņojumu netiek sniegti.

Saimons apgalvo, ka ir gatavs veikt DNS testu, kas apstiprinās viņa piederību karaliskajai ģimenei. Un, kamēr no otras puses tiek saņemts vien klusums, un nekādi šķēršļi šai rīcībai netiek veikti, atliek vien gaidīt rezultātu paziņošanu, lai beidzot apgaismotu tautu par šo interesanto karaliskās dzīves notikumu.

avots: killtime.su

Pievienot komentāru