Zodiaka zīmes, kuras nekad neatgriežas pie bijušajiem

Vai jūs varēsiet atgriezties pie bijušajiem, un kā tādu lēmumu ietekmē jūsu zodiaka zīme?

Galīgas šķiršanās ir sāpīgas. Tikko jums bija nozīmīgs cilvēks dzīvē, bet tagad jums viņš ir pilnībā jāizsvītro un maksimāli jāattālinās. Un tas vienmēr ir sarežģīti.

Dažos gadījumos, lai kā arī mēs necenstos, mēs tā arī nespējam izslēgt cilvēku no savas dzīves, un cenšamies uzturēt vismaz draudzīgas attiecības. Iespējams, ka jūs pat neiebilstat pamēģināt vēl vienu reizi un pārbaudīt, ko jūs esat mācījušies no savām kļūdām.

Teorētiski dot attiecībām otru iespēju neliekas slikta doma, bet kurš var garantēt, ka šoreiz tās izdosies, un visas problēmas brīnumainā kārtā atrisināsies?

Vai jūs varēsiet atgriezties pie saviem bijušajiem, un kā tādu lēmumu ietekmē jūsu zodiaka zīme?

Auns

Jums tādas domas var parādīties tad, kad bijušais vai bijušā sāks satikties ar kādu citu, un jūsos pamodīsies banāla konkurence. Jums patīk medības un, ja tās nav, tad tas jums neliekas tik interesanti. Jums ne tik ļoti ir vajadzīgs bijušais, cik sāncensības process un sajūtas. Ja pat jūs uzvarēsiet, tad jūsu interese pazudīs vienā mirklī ar uzvaru.

Vērsis

Visticamāk, jums būs vajadzīgs daudz laika, lai aizmirstu šķiršanos, kas lielākajā daļā gadījumu jūsu zīmei notiek ļoti sāpīgi. Jā, un divas reizes vienā upē – tas nav jūsu variants. Jebkurā gadījumā jūs negribēsiet tuvākajā laikā vairs izjust tādas sāpes. Tiko kā uzticība ir zudusi, jūs vairs nesāksiet to atjaunot.

Dvīņi

Jūs, visticamāk, jau pirmām kārtām negribējāt atrasties pārlieku saistošās attiecībās. Jūsu bijušie izdarīja jums pakalpojumu, izšķiroties ar jums, un tagad jums ir laiks, lai izpētītu visus citus variantus. Jūs neizjūtat negācijas pret pagātni, jūs piekrītat draudzīgām attiecībām un pat neiebilstat uzaicināt bijušo ciemos, bet jūsu attiecību mīlas daļa ir beigusies.

Vēzis

Jūs, visdrīzāk, ļoti gribat atgriezties pagātnē un saiet atkal kopā. Iekšēji jūs ar šķiršanos neesat samierinājies, un pat lūdzāt augstākajiem spēkiem, lai jūsu bijušais (bijusī) saprastu, kādu briesmīgu kļūdu ir pieļāvis. Jums vienmēr ir vajadzīgs partneris, lai sajustos pārliecināti un mierīgi. Turklāt jūs esat tas cilvēks, kuram vienkārši patīk būt attiecībās, un nevis vienam.

Lauva

Jūsu bijušajiem nāksies izlūgties jums piedošanu un otro iespēju, it īpaši, ja viņi bija šķiršanās iniciatori. Jūsu lauvas lepnums neļaus viņiem atgriezties jūsu karaliskajā pasaulē pārāk ātri. Jūs cerat, ka viņi nožēlos savu slikto uzvedību un jutīs, cik ļoti slikti viņiem ir bez jums. Jūs uzskatāt, ka labākais veids, kā aizmirst bijušās attiecības ir atrast kādu jaunu, un šajā jomā jums vienmēr ir izvēle.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru