Pēc nedēļas bikses kritīs nost! Nekādu nokarājušos sānu un vēdera, vienkārši tukšā dūšā…

Šis skābais auglis man bērnībā ārkārtīgi nepatika, bet tagad….un vēl pēc tāda rezultāta!

Kļūt slaidākai ekstrēmos termiņos palīdzēs kivi! Šis skābais auglis man bērnībā ārkārtīgi nepatika, bet tagad….Apbrīnojamo smaragdzaļā augļa iedarbību uz organismu nevar nepamanīt, it īpaši, ja to lieto katru dienu tukšā dūšā.

Kivi diēta notievēšanai palīdzēs ātri attīrīt organismu, sadedzināt liekos taukus, nezaudējot muskuļus, kā arī bagātinās organismu ar vitamīnu. Tā, lūk!

Kivi notievēšanai

Kivi satur sevī dabīgo karnitīnu, kas ir augu izcelsmes tauku dedzinātājs. Auglis ir bagāts ar šķiedrvielām un vitamīnu C, flavonoīdiem un antioksidantiem. Turklāt – tam maz kaloriju! Ideāli noder atslodzes dienām: auga šķiedrainā struktūra palīdzēs kontrolēt apetīti.

Ir noderīgi lietot 1 kivi tukšā dūšā, ja tev nav kuņģa čūla vai gastrīts. Daži cilvēki ēd kivi pat ar mizu, kas arī satur daudzas noderīgas vielas un šķiedrvielas. Variants ar mizu ir pēc izvēles, es nevaru iedomāties, kā tas ir. Bet notīrīts kivi no rītiem – tas ir brīnišķīgs ēdiens, kas piepilda ķermeni ar enerģiju un mundrumu uz visu dienu.

Auglis palīdz attīrīt kuņģi, bet tā vitamīnu bagātība palīdz tikt galā ar pārēšanos. Izrādās, ka bieži nekontrolējama apetīta rodas noteiktu vielu trūkuma organismā dēļ, piemēram, cinka, kas arī atrodams šajā samtainajā auglī!

Atslodzes diena ar kivi

Vienu reizi, maksimums divas reizes nedēļā var veikt atslodzes dienu ar kivi. Dienas laikā ieteicams apēst 6 kivi augļus un izdzert 1,5 litru liesa kefīra vai nesaldināta jogurta. Gremošanas sistēma atslodzes dienas laikā atpūtīsies, kuņģis attīrīsies. Pateicoties kivi brīnumainajām īpāšībām, 1 atslodzes dienas laikā var zaudēt līdz 2 kg svara!

Atslodzes dienas laikā var dzert kokteiļus: kefīru samaisīt blenderī ar kivi un apelsīnu vai ogām. Tas dažādos ēdienkarti un palīdzēs pārciest ēdiena ierobežojumus ar baudu, bet organisma attīrīšanas brīnumainais efekts saglabāsies!

Kivi diēta sniedz lieliskus rezultātus. Piedāvāju tev veselus 2 diētu variantus, kas paredzēti 7 dienām. Pēc nedēļas tu sevi vienkārši vairs nepazīsi spoguļa priekšā! Turklāt svara zudums notiks par labu organismam, ar vitamīniem, bez muskuļu masas zuduma. Tik īsā laikā iespējams notievēt par veseliem 6 kilogramiem! Bet ēdienkarte ir kā pasaka…

Šķir nākošo lapu un iepazīsties ar kivi diētu 

Pievienot komentāru