Pēc nedēļas bikses kritīs nost! Nekādu nokarājušos sānu un vēdera, vienkārši tukšā dūšā…

Zaļā diēta ar kivi
Brokastis
Pagatavo salātus no 1 salātu buntītes, 1 paprikas, 1 kivi, 2 lociņu buntītēm. Pievieno salātiem ar karotīti franču sinepēm vai citronu sulu.

Uzkodas 2 stundas pēc brokastīm
Pagatavo blenderī kokteili no 1 zaļā ābola, 1 kivi un 1 banāna. Ja nav iespējas uztaisīt kokteili, vienkārši panašķojies ar augļiem!

Pusdienas
Aplej 3 ēdamkarotes auzu pārslas ar glāzi dabīgā jogurta, pievieno saujiņu rozīnes, sīki sagrieztu mandarīnu un sīki sagrieztu kivi. Ļauj pārslām ievilkties aptuveni 15 minūtes un izbaudi enerģētiski bagātīgas pusdienas!

Launags
Pagatavo augļu salātiņus: būs nepieciešams 1 banāns, 1 ābols, 1 kivi un glāze kefīra vai jogurta. Salātiem var pievienot šķipsniņu kanēļa.

Vakariņas
Novāri nedaudz brūnos rīsus un pagatavo sātīgus salātus! 50 gramus vārītu brūno rīsu sajaus ar 1 kivi, 1 ābolu vai bumbieru, salāta lapām un glāzi kefīra. Salātu sastāvs var likties dīvains, bet tie ir ļoti garšīgi, pamēģini!

Pirms miega
Pēc izvēles: var apēst 1 apelsīnu vai izdzert 1 glāzi kefīra.

Olbaltumvielu diēta ar kivi
Brokastis
Pagatavo salātus no 100 gramiem vārītu brūno rīsu, 1 kubiciņos sagriezta kivi, 1 rīvēta ābola un 30 gramiem “Fetas” siera. Salātiņiem klāt piedzer krūzīti zaļās tējas.

Uzkoda 2 stundas pēc brokastīm
1 banāns un 1 kivi. Ja ir iespēja, pagatavo blenderī kokteili no 1 kivi, 1 banāna un 1 citrona.

Pusdienas
Supersalāti! Sagriez kubiciņos 150 gramus vārītas vistas filejas, pusīti greifrūta, 2 kivi, 1 sīki sagrieztu vārītu olu, nedaudz zaļo lociņu. Pieber salātiem sāli, piparus un citronu salātus, kā arī pievieno 1 ēdamkaroti olīveļļas.

Launags
Pagatavo salātus no pusi banāna, 2 kivi, 1 tējkarotes rozīņu un 200 gramus liesa nesaldināta jogurta. Tādus salātus var taisīt arī ar kefīru.

Vakariņas
Sagriez 50 gramus “Fetas” siera un 2 kivi, samaisi ar 50 gramiem vārītu rīsu. Salātiem pielej 1 tējkaroti olīveļļas un nedaudz apber ar baziliku.

Pirms miega
Var izdzert 1 glāzi liesa kefīra vai jogurta.

Mums visiem gribas būt labākiem nekā vakar; tiekšanās pēc pilnības ir dabīga lieta. Tikpat dabīga ir vēlme būt veselam un justies lieliski! Padalies ar draugiem ar šīm pārdomātajām ēšanas shēmām notievēšanai: pat tie, kuriem negaršo kivi, būs iekārdināti!

avots 

Pievienot komentāru