Zodiaka zīmju reitings, sākot no labākajām un beidzot ar sliktākajām gultā

Vieni gultā ir satriecoši, citiem, turpretī, trūkst iemaņu, entuziasma un enerģijas, lai izpatiktu partnerim. Astroloģija palīdzēs jums atrast ideālāko gultas partneri tieši jums.

Svari ( 23. septembris – 22. oktobris)

Viņi vienkārši grib izpatikt un ir ar mieru strādāt, lai redzētu jūsu apmierinājumu. Svari nemīl cīnīties ( kaut arī to var), viņi paši par sevi ir ļoti seksuāli cilvēki, un , taisnības labad, sarīkos jums labāko seksu jūsu mūžā.

Auns ( 21. marts – 19. aprīlis)

Auns grib būt zvaigzne, un viņš vēlas, lai ejot prom, jūs domātu par viņu. Viņu godkārība liek viņiem nodarboties ar pašizaugsmi, kas darbojas arī seksā. Auni iepriecinās jūs, jo viņiem patīk apzināties, ka viņi ir labākie mīlnieki, kādi jums jebkad ir bijuši.

Vērsis ( 20. aprīlis – 20. maijs)

Seksuālā noderība – Vēršu specifika, jo viņi ļoti nopietni attiecas pret savu veselību. Bezbailīgi mīļākie, viņi ir ļoti uzmanīgi un maigi. Ja jums kas patīk – droši sakiet to viņam, jo Vērši ir brīnišķīgi klausītāji.

Strēlnieks ( 22. novembris – 2.1 decembris)

Strēlnieks atbalsta laimīgu, veselīgu seksuālo dzīvi. Šai zīmei sekss ir svarīgs, lai arī ne mazāk svarīga ir arī pašcieņa un ticība sev. Viņš grib, lai jūs justos drošībā un grib rūpēties par jums , ja jūtaties nomākti.

Skorpions ( 23. oktobris – 21. novembris)

Zināms, ka Skorpions ir visseksuālākā zīme no visām. Viņš pret seksu izturas ļoti nopietni, pat ja jautrs un rotaļīgs. Sekss nav vienkārši akts, kuru jūs iepriekš plānojat: tas ir spontāns un mežonīgs, bet tajā pat laikā uzmanīgs un kvalitatīvs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru