Zodiaka zīmju reitings, sākot no labākajām un beidzot ar sliktākajām gultā

Lauva ( 23. jūlijs – 22.augusts)

Lauva var jūs pārsteigt ar kaisli, uzstājību un mīlestības pārbagātību. Viņš saprot mīlestības nozīmi pārī un viņa seksuālās iemaņas pierāda, ka viņi ir ne tikai labi gultā, bet rūpējas par saviem mīļākajiem un ciena viņu vēlmes.

Ūdensvīrs ( 20. janvāris – 18. februāris)

Drošais un brašais ūdensvīrs gultā ir unikāls. Kā likums, viņš kļūst mazliet neprātīgs, kad runa iet par mīlestību un seksu, kas padara viņu par ne visai prātīgu mīlnieku, salīdzinot ar citām zīmēm.

Zivis ( 19. februāris – 20. marts)

Nedaudz mazāk piemērotas kā ūdensvīrs, Zivis vairāk pakļaujas partnera idejām, īpaši seksa laikā. Lai arī Zivis mīl jautrību guļamistabā, tās ir pārāk slinkas, salīdzinot ar citām zīmēm.

Mežāzis ( 22. decembris – 19. janvāris)

Sekss Mežāža prioritāšu sarakstā nav pirmajā vietā. Šī zīme mīl seksu, taču viņam nav pieredzes, kad lieta nonāk līdz seksam. Viņi ignorēs savas intereses un sagādās baudu jums, taču, neceriet, ka vadības grožus viņi ņems savās rokās.

Dvīņi ( 21. maijs – 20. jūnijs)

Nav runa par to, ka Dvīņi būtu seksuāli nelietderīgi kā mīļākie, jūs vienkārši neesiet viņiem svarīgi. Dvīnī ir egoistiski un vienaldzīgi seksa laikā, un tas būtiski pazemina viņu vietu pašu seksuālāko mīļāko reitinga tabulā.

Vēzis ( 21. jūnijs – 22. jūlijs)

Šī zodiaka zīme ir ļoti bezrūpīga. Lai arī Vēzis var izskatīties pievilcīgs un viņam var būt ideāls augums, sekss ar viņu var uzdzīt garlaicību, jo viņš savās domās var atrasties ļoti tālu no jums.

Jaunava ( 23. augusts – 22. septembris)

Seksuālā noderība nav attiecināma uz Jaunavām. Seksualitāte – jā. Sekss domās – jā. Taču, vai Jaunava der kā mīļākais? Nē. Viņa vienkārši negrib nodarboties ar seksu. Seksuālās domas un fantāzijas Jaunavai ir daudz tuvākas par fizisko baudu, tāpēc jums labāk dot priekšroku masturbēšanai , nevis seksam ar Jaunavu.

avots

Pievienot komentāru