28 bezpajumtniekus ielaida pārnakšņot greznā hotelī Ziemassvētku laikā. Kas teicis, ka brīnumi nenotiek?

Misters Simpsons stāstīja, ka Royal Hotel jau samaksāja 1092 sterliņu mārciņas par 14 dubultnumuriem pirms Ziemassvētkiem un Ziemassvētkos. Viņš nezināja, cik drīz viņam atgriezīs naudu, un vai viņš pagūs atrast kaut kur citur numurus par pieņemamu cenu. Misters Simpsons pabeidza savu stāstu ar novēlējumu, „kaut Britānija izmainītu savu attieksmi vai arī cita viesnīca nāktu palīgā”.

Acīmredzams, ka Royal Hotel var nākties nožēlot par savu lēmumu. Ar Simpsona postu Facebook padalījušies simtiem reižu. Daudzi savos postos kritizēja viesnīcu, un nolēma savākt naudu bezpajumtniekiem.

Piemēram, Donna Harman (Donna Harmanm) uzrakstīja: „Riebīgi. Viesnīcai būtu jānokaunas. Es nosūtu niknuma pilnu elektronisko vēstuli un aicinu visus, kas lasa to, rīkoties tieši tāpat. No šīs dienas es boikotēšu šo viesnīcu.”

Ziemassvētku brīnums.

Un te notika brīnums. Ar organizatoru sazinājās hotelis Doubletree Hilton un piedāvāja bezmaksas izmitināšanu svētkos, ieskaitot brokastis un Ziemassvētku vakariņas.

Viesnīca tāpat arī pasniedza viesiem dāvanu maisiņus ar konfektēm un tualetes piederumiem.

Misters Simpsons teica: „Cilvēki nevarēja tam noticēt, viņi vēl arvien domāja, ka kaut kas noies greizi. Ja jūs redzētu smaidus viņu sejās, kad viņi saņēma savas numuriņu kartītes, viņi bija laimīgi”.

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru