Jaunais “aptumsumu koridors” 2019. gada janvārī: kas tajā slikts un labs Zodiaka zīmēm

2019.gada pirmā mēneša laikā mūs gaida divi aptumsumi uzreiz: daļējs Saules aptumsums Mežāzī (6. janvārī) un daļējs Mēness aptumsums Lauvā (21. janvārī).

Apvienojumā ar saspringtajiem planētu aspektiem šīs astronomiskās parādības iegūst negatīvu nokrāsu. Īpaši bīstams ir Mēness aptumsums, jo tajā dienā veidojas Venēras un Neptūna kvadratūra. Aspekta iedarbība būs jūtama tādā veidā, ka mums būs grūti atbrīvoties no ilūzijām un maldiem. Riska zonā atrodas ievainojami un jūtīgi cilvēki. Viņu emocionālais stāvoklis būs nestabils. Tāpēc iespējamas destruktīvas darbības, tieksme uz pašiznīcināšanos, mistiski eksperimenti. Kaut kāda ziņā katra zīme sajutīs uz sevi “aptumsumu koridora” ietekmi, un tā iedarbība nebūt ne vienmēr būs viennozīmīga. Ko gan gaidīt no janvāra aptumsumu koridora?

Auns

Saules aptumsums notiks Aunu astroloģiskās karjeras māja. Līdz ar to, pārmaiņas būs novērojamas tieši tajā ziņā. Divas dienas līdz astronomiskajam notikumam Saule izveidos sekstilu ar Neptūnu, un tā iedarbība izplatīsies arī 6. janvārī. Tāpēc uguns stihijas pārstāvjiem parādīsies lieliskas perspektīvas karjeras izaugsmei. Iespējamas šaubas par savas izvēles pareizību, nepārliecinātība par partnera uzticamību.

Vērsis

Vērši viegli ieies “aptumsumu koridorī”, sajūtot vien nelielu spēku pieplūdumu un iedvesmu. Janvāra pirmajā pusē viņiem var parādīties jauna radoša aizraušanas vai interese par biznesa procesiem. Bet Mēness aptumsumam būs negatīva ietekme, jo tā vadītāja Venēra negatīvi aspektēs Neptūnu. Smago enerģētisko vibrāciju ietekmē Vērši kļūs ļoti nemierīgi un nervozi. Pastāv liela iespējamība izlādēties uz tuvajiem cilvēkiem un viņus ļoti ar to aizvainot.

Dvīņi

Dvīņiem periods liksies samērā pozitīvs. Saules aptumsums aizkars vienu no viņu finanšu mājām, tas ļaus rēķināties ar naudas pieplūdumu mēneša pirmajā dekādē. Mēness aptumsuma enerģijas gaisa stihijas pārstāvjus nekā īpaši neietekmēs. Tomēr astrologi iesaka būt piesardzīgiem pie stūres un uzmanīgāk apieties ar tehniku.

Vēzis

Saules aptumsums Vēžiem atnesīs iespēju noslēgt izdevīgu partnerību. Tos, kuri strādā ar cilvēkiem, gaida klientu pieplūdums. Līdz ar to uzlabosies finansiālā situācija, bet diemžēl, tas nebūs uz ilgu. Janvāra otrajā pusē Vēžu optimistiskā noskaņa pēkšņi pazudīs. Iespējami spēcīgi emocionāli pārdzīvojumi, uztraukumi, beziemesla satraukšanās. Turklāt paaugstinās risks iesaistīties šaubīgos pasākumos un zaudēt ievērojamu daļu finanšu līdzekļu.

Lauva

Tipiskajām Lauvām jābūt jo īpaši uzmanīgām pret visu notiekošo. “Aptumsumu koridors” atstās ļoti spēcīgu ietekmi uz viņām. Notikumi, kas norisināsies 6. janvārī, ietekmēs viņu ikdienas darbu un veselību. Šīs zīmes pārstāvji sajutīs sevī spēku gāzt kalnus un nekavējoties ķersies pie nosprausto plānu īstenošanas. Mēness aptumsums, kas notiks viņu pašu zvaigznājā, pievienos Lauvām vēl vairāk dinamikas. Tas, kurš spēs izturēt tādu tempu, varēs īsā laikā panākt ļoti daudz. Pārējie vēl vairāk riskē attālināties no sava sapņa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru