Jaunais “aptumsumu koridors” 2019. gada janvārī: kas tajā slikts un labs Zodiaka zīmēm

 Jaunava

Jaunavas pieder pie tām zīmēm, kuras paredzamās astronomiskās parādības un konfigurācijas skars vismazāk. Pozitīvas pārmaiņas notiks privātajā dzīve. Daži zemes stihijas pārstāvji pieņems likteni mainosu lēmumu, kas saistīts ar romantisko attiecību attīstību. Tiem, kuri vēl nav atraduši savu mīlestību, situācija pamazām sāks mainīties uz labo pusi.

Svari

Saules aptumsums ietekmēs Svaru vēlēšanos izmainīt savus dzīves nosacījumus. Kāds vienkārši vēlēsies pārkārtot mēbeles, bet kāds uzsāks nopietnu remontu vai pat pārcelšanos. Astronomsikās parādības ietekme, kas norisināsies 21. janvārī, šajā gadījumā būs negatīva. Svari kļūs ievainojamāki un stiprāk apvainosies, tā rezultātā viņiem būs grūti adekvāti uztvert kritiku, kas vērsta pret viņiem. Šī stāvokļa ietekmē iespējamas problēmas saziņā ar citiem cilvēkiem.

Skorpions

Janvāra pirmā puse ir labvēlīgs periods informācijas apmaiņai. Skorpioni var pat saņemt pieeju slepenai informācijai un kļūt par savas lietas lietpratēju. Mēness aptumsums liks aizdomāties par to, cik perspektīvs ir viņu tagadējais darbs. Šīs zīmes pārstāvji sajutīs, ka viņu ambīcijas nav pilnā mērā apmierinātas, un var nopietni sākt domāt par citas darba vietas meklēšanu.

Strēlnieks

Janvāris Strēlniekiem ir notikumiem bagāts un dinamisks mēnesis. Saules aptumsums skars viņu finanšu sektoru, radot iespēju papildus ienākumu gūšanai. Viņu pašu zvaigznāja aptumsumā veidosies arī pāris pozitīvi brīži. Bet Mēness aptumsuma laikā Strēlniekiem vajag pacensties pārslēgties uz praktisko domāšanu. Venēras un Neptūna kvadratūra novedīs pie apjukuma, apmāna, centieniem maldināt šīs zīmes pārstāvjus.

Mežāzis

Saules aptumsums notiks Mežāža zvaigznājā, tāpēc visi, kā pārvaldībā tas atrodas, sajutīs sevī astronomiskās parādības enerģētiskas vibrācijas. Šo periodu ieteicams izmantot, lai veicinātu personīgo izaugsmi. Mēness aptumsums sniedz Mežāzim iespēju vienreiz un par visām reizēm atbrīvoties no tā, kas traucē viņiem virzīties uz priekšu. Tas ir laiks, kad noņemt iekšējos blokus, atbrīvoties no kompleksiem un kaitīgiem ieradumiem, pārtraukt slimīgas attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem janvāra pirmā puse kļūs par atklātību periodu. Viņi negaidīti pārdomās kādu situāciju. Iespējams, viņi uzzinās kādu slepenu informāciju vai noslēpumu, kas visu apgriezīs kājām gaisā. Mēness aptumsuma laikā Saule atradīsies Ūdensvīra zvaigznājā. Par šīs zīmes pārstāvju galveno uzdevumu kļūs līdzsvara meklēšana starp ārējo vidi un iekšējo pasauli. Visticamāk, ka nāksies kaut ko ziedot, piemēram, attiecības, kuras sevi ir izsmēlušas.

Zivis

Zivīm Saules aptumsums sola neticamu veiksmi, jo neilgi pirms šīs dienas Neptūns, kas atrodas viņu zvaigznājā, izveidos harmonisku aspektu ar Sauli. Šīs zīmes pārstāvji aizdomāsies par nākotni un izvirzīs sev jaunus mērķus. Lielu atbalstu sniegs draugi. Mēness aptumsums skars veselības sektoru. Zivis var sajust īslaicīgu stāvokļa pasliktināšanos. Ieteicams mazināt slodzi organismam un ķerties pie garīgām praksēm.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru