4 Zodiaka zīmes, no kurām parasti sanāk pasaulē sliktākie priekšnieki

Despoti, muļķi, tirāni….

Pēc kā noteikt, kā cilvēks uzvedīsies priekšnieka lomā? Pajautāsim astroloģijai! Dažas Zodiaka zīmes vadošos amatos pārvēršas īstos tirānos un despotos.

Lūk 4 Zodiaka zīmes, kuras bieži neieredz padotie:

Vēzis

Vēži ir ģimenes cilvēki un viņi nav radīti, lai pārvaldītu kompānijas, sadalītu aktīvus vai vadītu cilvēkus. Starp citu Vēži ir ļoti jūtīgi un viegli aizvainojami, jebkuru padoto neizdarību viņi uztvers kā apvainojumu.

Vēži  – cilvēki ar noslieci uz empātiju, viņi iedziļināsies jūsu problēmā, pažēlos un uzklausīs. Taču pie kā var novest kompāniju tāds mīkstčaulīgs un saprotošs priekšnieks?

Šie cilvēki bieži rīkojas bērnišķīgi: no viņiem ir daudz trokšņa, bet labuma maz. Viņi apjūk, kad steidzami jāpieņem kāds svarīgs lēmums.

Lauva

Lauva ir pievilcīgs draugu kompānijā, taču padoto lokā – tirāns un despots. Viņu pie varas laist nedrīkst, jo viņš mēdz to izmantot ļaunprātīgi.

Iedodiet tik viņam vadības grožus( pat ja viņš izrīko tikai 1 vai 2 cilvēkus) – viņa lepnums uzkāps debesīs un viņš uzreiz ņems situāciju savās rokās un sāks dominēt.

Sieviete – Lauva priekšnieces lomā ir pats sliktākais variants. Viņai patīk saņemt komplimentus, arī no padotajiem. Un pamēģiniet tikai apstrīdēt viņas viedokli – jūs izdzirdēsiet dusmīgu rūkšanu un sašutumu.

Neaizmirstiet, ka Lauvas ir arī perfekcionisti. Viņi nepiedot kļūdas apkārtējiem, bet  tikai savas.

Jaunava

Jaunava savā tieksmē pēc ideāla sit pušu pat Lauvu. Viņai ir jākontrolē viss. Ja Jaunava pamanīs jūsu atskaitē kaut mazāko nepilnību – tā uzreiz nonāks papīrgrozā.

Iespējams, ka biznesa attīstībai tas nāk par labu. Taču kā būt ar atmosfēru kolektīva iekšienē? Jaunavas nepieņem atvainošanos, nepiedod kavējumus, netic pasakām par slimiem bērniem, “korķiem” uz ceļa vai ugunsgrēkiem dzīvoklī.

Viņu acīs padotie ir slaisti, kas tikai sēžot deldē bikses, par maz cenšas un saņem algu ne par ko. Jaunavas nepaslavēs jūs par labi noslēgtu darījumu. Jūsu panākumi – tā ir norma, bet jūsu neveiksmes – priekš viņiem katastrofa.

Skorpions

Skorpions priekšnieka lomā – iemesls iemācīties telepātiju. Jums šīs prasmes ļoti noderēs tad, kad Skorpions nav omā. Tad padotajiem labāk ir noslēpties un nelīst ārā, kamēr viņš nenomierināsies.

Atcerieties: Skorpions jūs jau uzskata par nodevēju, pat ja jūs ar viņu knapi esiet pazīstami. Šie cilvēki ir ļoti aizdomīgi un viņiem liekas, ka visi apkārt ir intriganti un uzticēties nevar nevienam.

Priekšniekam Skorpionam obligāti uzradīsies kāds mīlulītis, kurš skandālus un rājienus saņems mazāk kā pārējie. Toties, ja šis mīlulītis atslābs – Skorpions uzreiz viņu ierakstīs melnajā sarakstā.

Atradāt sevi šajā sarakstā? Nav vērts satraukties! Ņemiet vērā šo informāciju un pacentieties laboties!

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru