Kā saprast, ka jums ir uzlikts mīlas lāsts

Sexy woman with red lipstick and red nail polish holding elixir of Love

Mīlas lāsts vai pieburšana tiek uzskatīta par vispopulārāko pakalpojumu, ko pasūta parastie cilvēki pie praktizējošām raganām un burvjiem.

Ezoterikas speciālisti apgalvo, ka tādējādi var iegūt personisku laimi pat tad, ja sākotnējais ietekmes objekts nav noskaņots uz romantiskām attiecībām. Protams, trešās puses iejaukšanās nepaliek bez sekām, pietam abām pusēm. Visi apstiprinājumi par drošu pieburšanu ir tikai slazdi uzticīgiem klientiem. Šie maģiskie rituāli ir vērsti uz to, lai salauztu cilvēka gribu un piespiestu to būt blakus pasūtītājam. Ja mīlas burvestības upuris būs uzmanīgs, tad bez pūlēm atklās specifiskus simptomus, kas izpaužas tikai pēc šāda veida rituāliem. Jo ātrāk tiks atklāta ietekme, jo vieglāk to neitralizēt.

Mīlas lāsta vai pieburšanas pazīmes:

Pēkšņa iemīlēšanās

Runa nav par mīlestību no pirmā acu uzmetiena, bet par situācijām, kad cilvēki jau sen ir pazīstami (atrodas vienā kompānijā, strādā kopā), bet starp viņiem nekad nav izskrējusi dzirkstele. Negaidītā kaisle var tikt izraisīta maģiskā ceļā, tāpēc ir jāanalizē šo pēkšņo jūtu avotu. Iespējams, ka tā ir tikai burvestības programmas ietekme.

Apsēstība

Šī zīme tiek uzskatīta par vienu no galvenajiem, kas norāda uz pieburšanu. Apsēstība nozīmē pastāvīgu vēlmi kontaktēties ar mīļoto, uzmācīgu domu par viņu, zūd interese par visu pārējo. Pašam ir grūti identificēt šo simptomu, bet toties to labi redz apkārtējie. Pajautājiet tuviniekiem, vai jūs neesat pārāk centrēts uz savu mīlas objektu.

Nespēja objektīvi domāt

Tikai apburts cilvēks nespēj nosaukt nevienu sava partnera trūkumu. Nespēja saskatīt sliktu iemīļotajā cilvēkā ir vēl viens pierādījums tam, ka jūsu dzīvē iejaucās maģija. Ja nespējat objektīvi novērtēt savas simpātijas objektu, tad jūsu jūtām ir kas nedabisks.

Strauja uzvedības maiņa

Apburtais cilvēks sāk uzvesties ne tā kā parasti. Piemēram, viņš var iegūt jaunus paradumus, strauji kļūt noslēgts vai, pretēji, pārāk aktīvs, pamest visas savas intereses, mainīt aizraušanās. Raksturīgā iedarbības pazīšana ir tāda, ka šī uzvedība ir drīzāk destruktīva un neveicina personīgo attīstību. Ļoti bieži parādās kaitīgie ieradumi, piemēram, pārlieku liela mīlestība pret alkoholu. Tādās situācijās saka, ka cilvēks ir burtiski kļuvis par citu personu.

Tieksme uz depresijām

Kā jau tika novērots, ikviena pieburšana ir vērsta uz upura gribas īpašību nomākšanu. Tāpēc, tas atstāj sliktu ietekmi uz cilvēka psihi. Visbiežākā tādas iedarbības izpausme ir depresija, apātijas stāvoklis, vienaldzība. Organisms it kā saprot, ka kaut kas nav kārtībā, un sūta tādus savdabīgus signālus, kas mudina pievērst uzmanību radītajai problēmai.

Veselības pasliktināšanās un ārējā izskata maiņa

Ja iedarbība nav bijusi laikus atklāta, tas ietekmēs pašsajūtu un ārējo izskatu. Pirmām kārtām cieš sirds, dzimumorgāni un nervu sistēmas, pasliktinās smadzeņu darbība. Ārēji cilvēks izskatās daudz vecāks par saviem gadiem, viņš it kā dziest, viņam var strauji mainīties svars, sejā parādās noguruma pazīmes.

Mīlas lāsta vai pieburšanas pašdiagnostika.

Pieburšanu ir liels daudzums, bet ir veids, kā palīdzēt saprast, kāds ir veikts rituāls. Ja esat atklājāt vismaz trīs burvestības pazīmes, šī metode jums ļoti noderēs. Lai diagnosticētu pieburšanu, nepieciešama baznīcas vaska svece. Turpmākās darbības varat veikt paši vai lūgt palīdzību tuvam cilvēkam. Ar sveci jāpārkrustās trīs reizes, lasot lūgšanu “Mūsu Tēvs”. Jau šajā brīdī var parādīties pirmās negatīvās pazīmes: sprakšķi, melni dūmi, dzirksteles. Pēc tam sveci ir nepieciešamas 10 –15 sekundes, paturēt pie galvas, pie sirds un dzimumorgānu rajonā. Uzmanīgi vērojiet liesmu:

  • sveces sprakšķi blakus sirdij runā par mīlas lāstu, lai pastiprinātu simpātiju,
  • melnie dūmi liecina par tumšo spēku iejaukšanos (dēmoniskie rituāli, rituāli kapsētā),
  • ja svece liesma sāk dūmot un parādās čerkstošas skaņas, galvas rajonā, tas norāda uz envoltēšanu vai zombēšanu,
  • ja svece dīvaini uzvedas dzimumorgānu rajonā, var domāt par ļoti spēcīgu mīlas lāstu vai spēcīgu pieburšanu, lai upuris jūt dzimum atkarību.

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru