Lūk, dāvanas, kas vislabāk atbilst dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Svariem – rotas, Zivis priecāsies pat par svecīti

Vai vēlaties pasniegt ideālu dāvanu mīļotajam cilvēkam? Tad jums palīdzēs astroloģija. Šī zinātne palīdzēs jums izpatikt visiem.

Lūk, labāko dāvanu saraksts katrai Zodiaka zīmei:

Auns

Auniem patīk saņemt dāvanas. Viņam patīk pati gaidīšana, nevis dāvana. Izarat tā lai Auns izpako dāvanu tik ilgi, cik vien iespējams, tas sagādās viņam lielu prieku. Lūk, ko viņam uzdāvināt: inventāru sporta nodarbībām, kaut kādu sīkumu automobilim, motociklam vai velosipēdam, biļetes uz sporta pasākumu, datorspēli.

Vērsis

Vērši ir piezemēti un praktiski. Viņu prasīgums var novest līdz ārprātam. Viņi ir nomērķēti uz naudas peļņu, bet viņiem nav sveša māksla, mūzika un aromātu pasaule. Lūk, ko viņam uzdāvināt: rotājumus, smaržas vai aromātiskas sveces, maks vai soma, mājas lietas (trauki, tekstils, noderīgas ierīces).

Dvīņi

Dvīnī mājo divi cilvēki, viņš var darīt vairākas lietas vienlaicīgi. Dvīnis ir ļoti ziņkārīgs un zinātkārs. Viņu sajūsmina viss neparastais un oriģinālais. Lūk, ko viņam uzdāvināt: jaunu modernu ierīci, intelektuālu spēli, grāmatu, traukus.

Vēzis

Vēzis ir jutīga personība. Viņš ir ļoti pieķēries savām saknēm. Visvairāk viņam patīk pavadīt laiku ģimenes lokā. Viņi novērtēs jebkuru dāvanu, galvenais – lai viņš būtu no sirds. Lūk, ko viņam uzdāvināt: ģimenes portretu, fotokameru, dāvanu karti, kulinārijas grāmatu un visu, kas saistīts ar virtuvi.

Lauva

Šis cilvēks ir dāsns un mazliet savtīgs. Viņš novērtēs kaut ko ekskluzīvu, īpašu, tādu kā nav citiem. Taisnību sakot, Lauva mīl, lai pret viņu izturas kā pret karali. Lūk, ko viņam uzdāvināt: modernas rotas vai pulksteņus, biļeti eksotiskajās vietas apmeklēšanai, biļeti uz teātri, izstādi, koncertu vai kino, luksusa priekšmetus.

Jaunava

Jaunava rīkojas racionāli, atstājot jūtas otrā plānā. Viņiem patīk praktiskas dāvanas, kas var atvieglot viņiem dzīvi. Arī iesaiņošanas papīrs jāizvēlas rūpīgi – Jaunavām patīk viss krāšņs vai sens.Lūk, ko uzdāvināt: viedtālruņi vai kādu citu ierīci, kas palīdz organizēt laiku, abonementu iecienītā žurnāla iegādei, grāmatu, skaisto pildspalvu, galda spēli.

Svari

Svari ir ļoti draudzīgi un sabiedriski. Pārāk bieži viņus nogurdina ilga kontaktēšanās, bet viņi reti atsaka cilvēkiem. Viena no labākajām dāvanām Svariem ir tuvinieku uzmanība un rūpes. Lūk, ko viņiem uzdāvināt: mākslas darbus, rotaslietas, parfīmu, lietas, kuras izrotās viņu māju.

Skorpions

Skorpions ir pieradis visā meklēs kādu slepeno nodomu. Viņam jādāvina tas, kas viņam neizraisīs aizdomas. Viņam nepatīk pārsteigumi un negaidītas dāvanas, tāpēc izvēlieties kaut ko parastu, bet vienlaikus ekstravagantu. Lūk, ko viņam uzdāvināt: abonement uz sporta zāli vai cīņas mākslas skolā, iemīļotā vīna pudeli, seksuālo veļu.

Strēlnieks

Viņš skatās uz pasauli optimistiski un alkst pēc piedzīvojumiem. Viņam noteikti ir mājdzīvnieks. Strēlnieks ir ļoti aktīvas – patīk nodarboties ar sportu, pastaigāties mežā, iet pārgājienos. Viņu kaislība ir ceļojums. Lūk, ko viņam uzdāvināt: jebkuru aksesuāru, kas saistīts ar sportu un braucieniem, velosipēdu vai sporta aprīkojumu, tūrisma aprīkojumu.

Mežāzis

Mežāži ir briesmīgi darbaholiķi, viņiem parasti ir maz brīvā laika. Viņiem nepatīk pārāk ekstravagantas un spilgtas dāvanas. Viņiem ir vēlams dāvāt kaut ko praktisku un vienkāršu. Lūk, ko viņam uzdāvināt: kaut ko noderīgu mājai vai virtuvei, ieturētas rotas un aksesuārus, stilīgas smaržas vai varas simbolus.

Ūdensvīrs

Katrs Ūdensvīrs ir unikāls. Katru dāvanu jāizvēlas individuāli. Bieži viņš nesaprot pats sevi, tāpēc, ja jūs nedzīvojat ar viņu kopā, jums diez vai izdosies uzminēt, kādu dāvanu viņam vajag visvairāk.

Bet tas nav svarīgi! Jo Ūdensvīrs ir tik ziņkārīgs, ka būs laimīgs un priecāsies par jebkuru dāvanu, kas viņu varētu pārsteigt.

Lūk, ko viņam uzdāvināt: ierīci saziņai, teleskopu, kaut ko aizraujošu un neparastu.

Zivis

Zivs būtība ir noslēpumaina un mīklaina – grūti saprast, kas viņiem patīk un par ko viņi sapņo. Zivis ir garīgas un radošas personības ar attīstītu intuīciju. Galvenā dāvana viņiem ir miers visā pasaulē un tuvinieku mīlestība. Lūk, ko viņiem uzdāvināt: viss, kas liek viņiem justies kā prinčiem un princesēm no pasakām, neparastas rotas vai antikvariātu, smaržas, vannas sāli, sveces un ēteriskās eļļas.

Noteikti saglabājiet šo vērtīgo informāciju!

avots: themindsjournal.com

Pievienot komentāru