5 iemesli, kādēļ ieteicams dot iespēju vīrietim, kas nav jūsu gaumē

Tas ir pārāk virspusīgi. Kā jūs varat zināt, ka šis cilvēks nav jūsu gaumē, ja jūs pat nedevāt viņam iespēju? Saprotams, ka ir lietas, kuras pamanīsiet uzreiz, piemēram, ka vīrietis smēķē, turklāt jūs to pat ciest nevarat. Taču parasti, kad sieviete saka, ka vīrietis “Nav viņas gaumē”, runa ir par ārējo izskatu vai arī viņa ieņemamo amatu.

Taču, ja vīrietis ir jauks, viņam ir lielisks raksturs un pēc izskata viņš nemaz nav tik briesmīgs, iesakām dot viņam iespēju.

Tas ir ērti. Mūsu smadzenes ir pieradušas darboties zināmos algoritmos. Mēs darām to, kas mums ir daudz ērtāk, jo tā ir labāk nosakāms gala rezultāts. Mēs zinām, kas ir sagaidāms, kad satiekamies ar noteikta tipa vīriešiem. Pat tad, ja zinām, ka viņš mums neder, kā arī neesam gatavas nopietnām attiecībām, mēs tik un tā izvēlamies viņu, jo zinām, kāds būs gala rezultāts – tas viss jau ir labi pazīstams.

Taču, ja mēs nemetam dzīvei izaicinājumus, mums nenotiek izaugsme. Ja mēs tiekamies ar viena un tā paša tipa vīriešiem atkal un atkal, mēs iegūsim vienu un to pašu rezultātu. Ir pienācis laiks visu mainīt.

Jūs neizmantojat visas iespējas. Patiesība ir tajā, ka, jo vairāk cilvēkus iepazīstat, jo lielāka iespēja, ka atradīsiet to, kas jums patiešām der. Tiekoties visu laiku tikai ar viena tipa vīriešiem, jūs palaižat garām patiešām labus vīriešus.

Viņš var jūs pārsteigt. Jūsu izvēlētais tipāžs var radīt asociācijas jums ar savu pagātni. Ja jūs vēlaties izveidot jaunu nākotni, sāciet tikties ar kādu, kas ir pilnīgi nebijis un jauns – citādāks, nekā esat pieraduši. Jūs būsiet pārsteigti, cik ļoti iespējams ar šo cilvēku pēcāk satuvināties.

avots

Pievienot komentāru