5 iemesli, kāpēc jūsu attiecības nekad nav ilgstošas

  1. Jums ir dažāds atvērtības līmenis.

Atvērti cilvēki ir gatavi jaunai pieredzei, jauniem iespaidiem un zināšanām. Viņiem parasti patīk ceļot un iepazīt pasauli. Mazāk atvērti cilvēki ir konservatīvāki: viņi ir pieraduši dzīvot tā, kā dzīvo, neriskēt, neko nemainīt. Rezultātā abi cilvēki ātri vien zaudē interesi par attiecībām.

  1. Jums ir dažāds emocionālais intelekts.

Tas ir sarežģīti, jo katram ir savas emocionālās problēmas. Tomēr, ja jūs uzskatāt sevi par emocionāli stabilu cilvēku, jūs visticamāk piesaistīsiet sev emocionāli nestabilus cilvēkus – un tas var traucēt jūsu laimei.

Mazāk emocionāli stabils cilvēks meklēs stabilitāti partnerī gluži kā mierinājumu sev. Ja jūs varat kādam būt tāds cilvēks – labi. Ja emocionālā atšķirība nav liela, attiecības var nokārtoties. Ja tā ir liela – būs sarežģīti.

  1. Ekstraverts un intraverts

Un atkal jau: tādas attiecības var pilnībā izdoties, ja atšķirība ir neliela. Tomēr pilnīgi dažādi partneri vienkārši sociāli nav savienojami.

Ja jūs esat introverts, jūs ienīstat kaut kur doties, un labāk sēžat mājās, un iespējams, nebūsiet laimīgs ar to, kurš pastāvīgi nav mājās, pavadot laiku ar draugiem. Tādas divas galējības nevar padarīt viens otru par laimīgiem cilvēkiem.

  1. Jums ir dažāds altruisma līmenis.

Altruisms ir iekšēja vēlēšanās palīdzēt citiem un just līdzi. Tas ir katrā no mums, bet daži cilvēki ir egoistiskāki par pārējiem, un tas ir normāli. Tomēr, ja jūs esat no tiem, kuri pastāvīgi nodod asinis, palīdz nabadzīgajiem un ziedo naudu labdarībai, tas, kuram tas nebūt neliekas interesanti, var likties jums egoistisks un bezjūtīgs.

Tas var radīt nopietnas problēmas attiecībās. No otras puses egoistiskākam partnerim var apnikt tas, ka jūs pastāvīgi atdodat sevi citiem.

avots

Pievienot komentāru