6 Zodiaka zīmes, kurām nav vajadzīgas īstas attiecības. Vai jūs arī esat starp tām?

Kādam attiecības ir šķērslis paša izaugsmē, un kādam ar “vienu vienīgo un uz visu mūžu” ir par maz.

Mēs esam apkopojuši tās Zodiaka zīmes, kuras bieži vien necenšas saistīt sevi ar laulības saitēm, un arī ar nopietnām attiecībām.

Vēzis

Sievietes-Vēži pēc astrologu domām ir vienas no jūtīgākajām. Viņu izredzētajiem var likties, ka viņi iegūst laimīgo biļeti, uzsākot romānu ar šīs ūdens zīmes pārstāvēm.

Tomēr sievietes-Vēža mīļums ir tik liels, ka ar vienu partneri viņai vienkārši būs par maz.

Dvīņi

Vīrieši-Dvīņi dod priekšroku pielūdzēju pūlim. Un pat, ja kādai izdosies apgredzenot nepastāvīgo Dvīni, tad šī zīme nekad nekļūs par mājās sēdētāju kā, piemēram, vīrietis-Lauva.

Tieši pretēji, ar laulības saitēm saistītais Dvīnis vēl vairāk alks pēc pretējā dzimuma uzmanības.

Svari

Sievietes-Svari atrodas pastāvīgās šaubas pat mīlas jautājumos. Viņas var ļoti ilgi mocīt partneri, nesniedzot viņam skaidru atbildi par precēšanos.

Tādas meitenes lieliski jūtas brīvās attiecībās, jo bez sirdsapziņas pārmetumiem var mainīt ne tikai savu viedokli, bet arī kavalierus.

Strēlnieks

Visvairāk vīriešiem-Strēlniekiem nepatīk rutīna: viņu dzīvei jābūt piepildītai ar pastāvīgām avantūrām un piedzīvojumiem, kuri bieži vien nav savienojami ar klusu un samērīgu ģimenes dzīvi.

Šīs zīmes pārstāvji ļoti ilgi nevar izlemt par labu laulībām, kamēr neatradīs to vienīgo, kura jebkurā brīdi būs gatava doties uz otru pasaules malu.

Ģimenes dzīvē šie uguns zīmē dzimušie netiecas pēc komforta, un tāpēc ne pārāk daudz rūpējas par mājas pavardu, bieži laiku pavada ārpus mājas, tālu no sievas un bērniem.

Skorpions

Par Skorpioniem var teikt, ka viņi ir īstas sievietes-mīklas. Runa nav tikai par to, ka šīs zīmes pārstāvju noskaņojums var pārāk bieži mainīties: sievietes-Skorpioni reti kuru cilvēku ielaiž savā iekšējā pasaulē.

Tiem, kuri vēlas izveidot ģimeni ar sievieti-Skorpionu, nāksies krietni vien pacensties, lai iekarotu viņu uzticību.

Lauva

Sieviete-Lauva izjūt vajadzību vienmēr atrasties uzmanības centrā, jo īpaši karjeras izaugsmes un sabiedriskās dzīves jautājumos.

Liekas, kāpēc viņām vajadzīga laulība un ģimene? Lauvene nebūs ieinteresēta mājas pavarda iekārtošanā, kamēr nerealizēs savas ambīcijas, kas saistītas ar darbu, un tādu viņai ir ļoti daudz.

Vai jūs piekrītat aprakstam? Līdzinās jums/jūsu tuviniekiem?

avots: ukr.media

Pievienot komentāru