7 “sieviešu” komēdijas, kuras pusotras stundas laikā brīnišķīgi uzlabos garastāvokli

Varēsi gan pasmieties, gan paraudāt!

Sievietēm ir tik daudz problēmas un rūpes: atriebties bijušajam, veidot karjeru, uzzināt savu aicinājumu, atrast pieeju mīļotajam cilvēkam, pieskatīt bērnus, aizdedzināt attiecības nodzisušas kaisles dzirksteles…

Lūk, komēdijas, kurās sievietēm nākas saskarties ar minētajām problēmām, bet viņas tās veiksmīgi atrisina:

Atriebība sieviešu gumē, 2014 (ASV)

Filmas varones vīrs viņu piekrāpj ar divām mīļākajām, bet pats trakākais, ka visas trīs sievietes sadraudzējas! Kā tas notika, nav skaidrs. Ko panāks trīs sieviešu savienība, kuras alkst asinis un atriebību, skatieties paši!

Blondīne ēterā, 2014 (ASV)

Ambiciozā un gudrā blondīne Megana sapņo kļūt par televīzijas vadītāju. Viņai viss iet kā pa sviestu. Bet tikai līdz vienai liktenīgai naktij, kad viņa nokļūst svešā pilsētā bez telefona, automašīnas, pases un naudas. Bet pēc 8 stundām meitenei jābūt pašās svarīgākajās viņas dzīves pārrunās.

Iestrēguši jaunība, 2014 (ASV)

Megana ir jau pieaugusi meitene, bet sirdī joprojām paliek pusaudzis. Viņa saprot, ka laiks pieaugt, radīt bērnus, veidot karjeru. Bet tā ir liela atbildība. Viņa dod sev pati nedēļu laiku, lai izmainītos un pieaugtu. Paskatieties, kas viņai sanāks.

Te nu viņa ir, 2014 (ASV)

Galvenajās lomās Maikls Duglass un Daiena Kītone, un jau tas vien sola, ka kino būs interesants. Stāsts vēsta par vientuļu un augstprātīgu atraitni, kuram pēkšņi jāuzņemas vectēva loma. Ar mazmeitiņas ierašanos dzīve kardināli mainās, un kā gan citādāk.

Sapņu brīvdienas, 2014 (Lielbritānija)

Duglas un Ebija kopā ar bērniem ierodas apsveikt vectēvu jubilejā. Viņi tikai ārēji izskatās laimīgi. Patiesībā pāris gatavojas šķirties, bet vectēvam par to nav obligāti jāzina. Bērni gan domā savādāk un ātri izstāsta visus ģimenes noslēpumus.

Spiedze, 2015 (ASV)

Sjūzena strādā CIP. Izklausās stilīgi, bet realitātē noziedzniekus viņa neķer un pasauli neglābj. Viņas loma šajā aģentūrā ir diezgan pieticīga. Viņa tic, ka pienāks viņas zvaigžņu stunda. Tā arī notiek. Skatieties, kas no tā sanāks. Galvenajās lomās Melisa Makartija, Džeisons Stehems, Džūda Lovs un Verka Serdjučka – kā tev patīk šāds aktieru sastāvs?

Praktikants, 2015 (ASV)

Vientuļam atraitnim ir apnicis sēdēt mājās, viņš iekārtojas par praktikantu uzņēmumā pie jaunās un ambiciozās Džūlzas. Sākumā viņa pensionāru neuztver nopietni. Drīz starp viņiem izveidojas ciešas un cieņpilnas attiecības. Galvenajās lomās Anna Hetaveja un Roberts de Nīro. Šī ir jauka un labsirdīga komēdija ar interesantu sižetu – tas ir tas, kas palīdzēs vakaru padarīt burvīgāku.

Un kuru no šīm filmām tu izvēlējies šim vakaram?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru