Vissenākā zīlēšana: izvēlieties vienu no šīm maģiskajām ēģiptiešu kārtīm!

Seno ēģiptiešu maģija ir viena no spēcīgākajām! Un spēku tai sniedza tieši šādi simboli! Izvēlieties vienu no tiem!

Par maģisko amuletu senajā Ēģiptē izmantoja burvju nūjiņas, kas izgatavotas no nīlzirga un ziloņa kauliem. Gora acs tika attēlota arī uz mūriem, kur reliģiozais kults attēlots kā bērns, kas stāv uz diviem krokodiliem, un rokas tur čūsku, skorpionu vai lauvu. Virs Gora tiek likta Besa maska, kas nodrošina papildus aizsardzību.  

Burvju nūjiņas bija paredzētas cīņai ar indīgajiem dzīvniekiem, piemēram, čūskas un skorpioni, kas uzbruka cilvēkiem īpaši nakts laikā. Šie senās Ēģiptes maģijas simboli tika likti zem gultas vai ņemti blakus gultā, pirms došanās pie miera.

Ēģiptieši uzskatīja, ka viņu dziednieciskais spēks un aizsardzība rodas no izstrādājuma materiāla, jo zilonis un nīlzirgs bija spēcīgi dzīvnieki, un savu spēku ar zīmju palīdzību nodeva tālāk cilvēkiem.

Jums vienkārši vajag izvēlēties vienu no trim kārtīm, lai uzzinātu savu nākotni!

Kārts Nr. 1: mēness

Mēness stipri ietekmē gan dabu, gan arī cilvēkus, jo, saskaņā ar senajiem mītiem, tas spēj pārveidot jebkuru cilvēku. Šī kārts vēsta, ka jūsu kaisle ir paaugstināta. Ja jūs pret kādu cilvēku izjūtat nepatiku, tad šīs kārts ietekmē tā vēl vairāk palielināsies.

Šī kārts vēsta, ka jums vajadzēs mierīgi padomāt, pirms risināt jebkādu problēmu, jo, ja jūs uzmanīgi neattieksieties pret savu lēmumu, jūs varat ciest neveiksmi. Esiet pacietīgi, lai ieraudzītu savas rīcības rezultātus, jo tie liks jums nedaudz pagaidīt.

Kārts Nr. 2: ceļvedis

Hierarhiju pārstāv dievs Anubis, nekropoles vadonis, dvēseļu un noslēpumu aizstāvis. Anubis ir zināms arī kā Ceļvedis, jo viņš ir tas, kas dvēseles ved uz to mieru vai arī sodu par darbībām, kas tikušas veiktas, dzīvojot uz Zemes.

Ja jums ir tieksme uz ļaunu, vai arī darāt sliktas lietas, tad atcerieties, ka jūs gaida mūžīgs sods bez žēlastības jūsu dvēselei! Bet, ja jūs darāt labas lietas, tas nesīs jums laimi un bagātību. Šī kārts atgādina jums par nepieciešamību cienīt to, kas notiek jūsu dzīvē, un ieraudzīt lietu labo pusi. Jums ir jāapzinās, kāda iedarbība ir sekām, un jūsu instinktam ir jānoved pie tā, lai jūs atrastu līdzsvaru un harmoniju savā dzīvē.

Kārts Nr. 3: triumfs

Šī kārts simbolizē cīņas beigas. Pēc ilgstošas cīņas jūs beidzot sasniegsiet triumfu. Kaujas laikā, kur izlējāt pārāk daudz asaru, jūs neko nejutāt, un jūs bijāt miruši iekšēji, bet tagad jūs esat atgriezušies, lai atkal dzīvot un rastu prieku un laimi sīkumos! Šī kārts norāda uz to, ka tuvojas priecīgi notikumi jūsu dzīvē, būs gan laime, gan arī finansiāla rakstura panākumi. Beidzot jūs saņemsiet savu balvu!

Ja jums šis raksts iepatikās, tad padalieties ar to ar draugiem!

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru