“Baigais egoisms, paņem labāko un izplūdes gāzes atstāj mums”; asas disusijas par bijušās politiķes izteikumiem

“Nē, Lolita, es dzīvoju Rīgas pierobežā, kur pašvaldība vispār neiegulda infrastruktūrā, attiecīgi man vienkārši nav citu variantu. Es ļoti gribētu iekāpt ērtā un tīrā sabiedriskajā pie mājām un atbraukt līdz darbam/ atvest bērnu uz PII, bet tādas iespējas nav.”

“Lolita, tu regulāri soctīklos dalies ar foto no ārzemēm, kur strādā. Lai turp nokļūtu,tiek izmantots avio transp.& tas, kā likums, rada gan troksni,gan izmešus tiem iedzīv. kuri dzīvo blakus lidostai. Pārmest Pierīgai,kurā atrodas LV lidosta & pašai to reg. izmantot, ir liekulīgi.”

“Jū, bet dzīvot centrā un savas izplūdes gāzes nedēļas nogalēs vest tikai un vienīgi ārā no tā gan ir pilnīgi cita štelle.”

Lasi vēl: Lūk, ko piespiedīs saņemt Covid – sertifikāta derīguma termiņš …

“Un kāds sakars ar to, ka ārpus centra dzīvojošajiem nevajadzētu iebraut centrā pie patriciešiem? Es ceru, Lolita, ka tu uz lidostu brauc tikai ar 22.autobusu, nevis veicini piesārņojumu un izmešus Šampēterī – “treknajā virtulī”?”

“Liels, individuāls auto Rīgā un Lavijā nav nekāds egoisms. Cilvēki brauc ar lielām mašīnām, jo viņiem ir ko pārvadāt un viņi vēlas kaut kur iebraukt vai aizbraukt, un kā zināms Rīga ir sūnuciems. Un no kurienes šis aprobežotais uzskats, ka Rīga uztur Latviju?”

“Nebrauc ar savu egoismu ārpus Rīgas. Laukos nav nepieciešamas Tavas izplūdes gāzes. Neaizmirsti pateikties ārpusRīgas mežiem un vējam par gaisa apmaiņu Rīgā.”

“Baigais egoisms – uzskatīt ka centrs kur ir 75% Daugavas šķērsošanas iespējas un kaudze ar iestādēm ir domāts tikai centra iedzīvotājiem.”

COMMENTS

Pievienot komentāru