”Bija viss, izņemot heroīnu.” ”Lauku sētas” Jurčiks atklāti par narkotiku atkarību kurā bijis 10 gadus

Kamēr ‘’Lauku sētas’’ skatītāji ekrānos redzējuši jautru un enerģijas pilnu Jurčiku, spēles dalībniekiem un Jānim Rāznam filmēšanas laikā izdevies iepazīt puiša otro pusi. Go3 šova ‘’Jurčika ceļš’’ ietvaros Juris beidzot atklāti pastāsta par 10 gadiem, kurus pavadījis dziļā bedrē. Stāsts sācies daudzsološi – ar bērniņa piedzimšanu, bet noslēdzies, pazaudējot ģimeni smagas narkotisko vielu atkarības dēļ.

‘’Man ir divi bērni, divas mammas, ar abām esmu šķīries. Meitai būs 11, dēlam, kamēr biju ‘’Lauku sētā’’ palika 3 gadi. Meita zināja, ka esmu šovā, bet dēls jau vēl pārāk maziņš,’’ tā Jurčiks. Puisis agri kļuvis par tēvu.

‘’Tas dzīves sākums bija tāds, kā bija. Meita Keitija piedzima trakulību laikos. Man bija 19, bet ne mirkli nenožēloju, ka man ir meita!

Meita ar mammu un mammas draugu dzīvo Zviedrijā, mūsu attiecības ir lieliskas. Mammas draugs ir superīgs, tiešām – cepuri nost.

Bijām pat ciemos aizbraukuši, uzņēma kā savējos, sirsnīgi un patīkami. Ar meitu regulāri sazvanāmies.

Protams, tā stulbi jau ir. Neuzskatu, ka esmu ļoti labs tēvs, jo principā jau ar bērniem vajadzētu sazināties katru dienu, mēs ar Keitiju sazvanāmies reizi nedēļā.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru