”Bija viss, izņemot heroīnu.” ”Lauku sētas” Jurčiks atklāti par narkotiku atkarību kurā bijis 10 gadus

Savukārt, kad piedzima Gustavs, bija ļoti traki laiki. Man bija visādas atkarības. Narkotikas ļoti daudz. Bija viss, izņemot heroīnu,’’ atceras Juris.

Viņa atkarību stāsts ir smags, bet Jurčikam pietiek drosmes ar to dalīties, jo viņš apzinās – šī dzīves lappuse ir aizšķirta. Viņš ticis galā ar atkarībām, un ‘’Lauku sēta’’ iezīmē jaunas dzīves sākumu. Tiesa, vēl salīdzinoši nesen viņš atradies ļoti dziļā purvā.

‘’Plus mīnus desmit gadus lietoju visu ko. Kad otrā bērna māte mani meta ārā no mājām, sapratu, ka ir beigas. Bija pašnāvības mēģinājums. Sapratu, ka neredzu vairs savai dzīvei jēgu, uztrinu nazi un sāku spēlēties ar savu dzīvību.

Paldies Dievam, biju riktīgi piedzēries. Pamodos no rīta lielā asins peļķē, pāršķeltu roku,’’ atceras ‘’Lauku sētas’’ dalībnieks.

SPIED TE un skaties šova ‘’Jurčika ceļs’’ otro sēriju, kurā Juris vēl sīkāk pastāstīs par smagajā laikā piedzīvoto!

Viņu izglābusi Minesotas 12 soļu programma, ģimenes atbalsts brīdī, kad šķiet, ka nu gan viss patiešām zaudēts. ‘’Pagājušā gada februāris ir laiks, kad ieņēmu pēdējo devu,’’ nopūšoties atceras Juris. Jā, bijuši lūzuma brīži, bet Juris nu ir ticis galā un jūtas brīvs.

Atbrīvoties palīdzējis arī Dievs un Draudzes apmeklējumi. Juris neslēpj, ka pēc izārstēšanās no atkarības, mēģinot atjaunot attiecības ar dēlu, komunikācija ar Mārīti – puisēna mammu, nevedusies viegli. Protams, dēliņa mamma, kura pielikusi pēdējo punktu, izmetot atkarību mocīto vīrieti pa durvīm, uzstādījusi savus noteikumus attiecībā uz iespējām satikt mazo Gustavu.

Lasi vēl: Dana ”Lauku sētas” dēļ izmesta no darba

Juris sapratis, ka neapzināti sācis ienīst sievieti, kuru agrāk mīlējis un kura laidusi pasaulē un audzina viņa dēlu. Sapratis, ka jātiek ar šīm izjūtām galā, Juris palīdzību meklējis pie Dieva.

‘’Sāku lūgt Dievu, katru dienu. Un es Dievam lūdzu, kaut man pazustu tas naids pret viņu, kaut es varētu dzīvot normāli.

Drūmās domas pazuda, jutos atbrīvots, un sapratu – tas ir Dieva pirksts,’’ atceras Juris.

Taču, lai pāršķirtu jaunu lapu, priekšā vēl daudz darba. Atvainošanās saviem mīļajiem, kam smago gadu laikā nodarīts pāri, attiecību sakārtošana ar dēla mammu.

Seko ‘’Jurčika ceļam’’ ekskluzīvi Go3! Jauna sērija ik pirmdienu!

 

avots: skaties.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru