”Būs bail iziet ielās”. Kas cilvēkus sagaida 2021.gadā stāsta Vanga, Nostradamus un citi slaveni pareģi

Īpaši sarežģītus laikus Vanga prognozēja laika posmā no 2021. līdz 2024. gadam. Viņas vārdu apstiprinājums ir acīmredzams: jau 2020. gadā jūs mūs “diezgan šokējāt”. Kas notiks 2021. gadā – ir biedējoši iedomāties… Bet! Mēs nezaudējam cerību!

Šis gads visai pasaulei ir sagādājis daudz nopietnu izaicinājumu. Slimība, ekonomiskā krīze, liela mēroga katastrofas – tas viss vairāk izskatās pēc drausmīga filmas scenārija. Bet ļoti drīz nenormālais 2020. gads beigsies un pienāks jaunais 2021. gads. Cilvēki uz viņu liek lielas cerības un pieņem, ka nepatikšanām un nelaimēm ir jābeidzas. Šajā rakstā mēs jums pateiksim, kā lielie pareģi paredzēja 2021. gadu: Vanga, Nostradamus un daudzi citi.

Nostradamus

Viduslaikos dzīvojošais zīlnieks jau sen pamanīja, ka visas cilvēku nepatikšanas sāksies no Austrumiem. Tagad ir tikai šis periods. Sīrijā plosās pilsoņu karš, un slimība pie mums nonāca no Ķīnas. Vai mēs spēsim pārvarēt šīs nelaimes, parastie cilvēki to drīz neuzzinās.

Lielā tautu migrācija, par kuru runāja Nostradamus, jau ir sākusies un, iespējams, turpināsies arī nākamgad. Sīrijas bēgļi masveidā pamet savu valsti saindētas munīcijas izmantošanas rezultātā.

Vanga

Īpaši sarežģītus laikus Vanga prognozēja laika posmā no 2021. līdz 2024. gadam. Viņas vārdu apstiprinājums ir acīmredzams: jau 2020. gadā jūs mūs “diezgan šokējāt”. Kas notiks 2021. gadā – ir biedējoši iedomāties.. Bet! Mēs nezaudējam cerību! Jo šīs grūtības, kā teica zīlniece, tikai stiprinās mūsu valsti.

Lasi arī: Kas notiek, ja ausī uz pusstundu ieliek gabaliņu ķiploka? Tu nožēlosi, ka nezināji jau agrāk!

Pasaulei viņa paredzēja krīzi Eiropā un konfliktus Austrumos. Runājot par karu starp Amerikas Savienotajām Valstīm un Ķīnu, viņa skaidri pauda, ​​ka “vecumdienas iznīcinās valsti”. Visticamāk, tas bija par Trampu. Baba Vanga pareģoja Sīrijas cilvēku mokas un neskaitāmus militārus konfliktus.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru