Četras Zodiaka zīmes, kurām vecumdienās nedraud trūkums

Kurš no mums gan negribētu dzīvot greznu dzīvi un pienācīgi sagaidīt vecumdienas? Pieredzējuši astrologi turklāt apgalvo, ka mūsu labklājība vistiešākā mērā ir atkarīga no Zodiaka zīmes piederības.

Vēlaties uzzināt, vai piederat pie tām Zodiaka zīmēm, kuras droši vien gaida nodrošināta nākotne?

Tad lasiet!

4. vieta – Mežāzis

Mežāži pēc savas dabas ir  taupīgi cilvēki. Viņi ir īsti censoņi, un dara daudz savas labklājības labā. Turklāt oligarhu šajā Zodiaka zīmē ir ārkārtīgi maz, viņiem nav novērojama tieksme uz nesaprātīgu kļūšanu bagātiem. Bet nodrošināt sev un saviem tuviniekiem bezbēdīgas vecumdienas – tas kā reizi ir par viņiem.

Tādi cilvēki nesāks lielīties ar savu stāvokli, atklāti to izrādot ar jahtām, lidmašīnām vai arī vismaz zelta gredzeniem uz visiem pirkstiem. Viņi visdrīzāk noguldīs sataupītos līdzekļus bankas kontā vai arī beigu beigās atklās savu biznesu.

3. vieta – Vēzis

Vēzis, kuram aploksnē nav noslēpta nauda – tās ir vienkāršas muļķības. Viņš ir ļoti taupīgs, un vienmēr atceras par nebaltām dienām. Viņš ilgi un skrupulozi atliks savus ietaupījumus. Līdz visbeidzot kļūs bagāts.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti patīk bagātības, tomēr viņi nevienmēr to panāk godīgā ceļā. Viņiem pastāvīgi nepieciešama nauda, un viņi  tās dēļ ir gatavi strādāt dienu un nakti. Vienīgā bēda – pie sapratnes, ka ir jāstrādā ne tikai “idejas vārdā” Vēži visbiežāk nonāk pēc 30 gadu vecuma. Mēdz būt pat vēl vēlāk.

2 . vieta – Skorpions

Šiem cilvēkiem nav nekā neiespējama. Viņi virzās uz savu mērķi ar visiem pieejamiem līdzekļiem. Turklāt, viņi ir neparasti strādīgi un harizmātiski, un pat visneambiciozākie Skorpioni agri vai vēlu saprot, ka ir pienācis laiks veidot karjeru.

Turklāt viņi vienādi var peldēties naudā, un tajā pašā laikā taupīt uz sevi pat sīkumos. Viņi dievina naudu, patīk ar to lielīties, un pat nedaudz pārspīlēt ar savu labklājību. Bet nomirt aiz bada – tas noteikti nav par viņiem.

1. vieta – Jaunava

Ja attiecībā pret citām Zodiaka zīmēm viedokļi vēl var nedaudz atšķirties, tad pirmās vietas balva noteikti pienākas Jaunavām. Viņām piemīt auksts analītisks prāts, spēja domāt skaidri pašās kritiskākajās situācijās, un tāpēc no tām sanāk lieliski uzņēmēji.

Bet Jaunavas, kuras ir tālu no biznesa, prot taupīt burtiski katru centu, un sāk krāt savu kapitālu, tiklīdz sāk strādāt savā pirmajā darba vietā. Viņas ir pārliecinātas par rītdienu, un viņas sagaida bezbēdīgas vecumdienas. Turklāt pilnīgi pelnīti.

avots: binokl.cc

Pievienot komentāru